Exclusief bedrijfsfeest Lucky Strike bowling feest in Egmond aan Zee

Bij dit bedrijfsfeest Lucky Strike bowlingfeest in Egmond aan Zee is inbegrepen:

  • 7-gangen walking dinner in Lucky Strike Bowling
  • 2 uur bowlen
  • drankjes (Hollands plateau) gedurende 5,5 uur

Prijs: vanaf € 67,50 p.p. vanaf 70 personen.

Tevens kunnen wij een DJ verzorgen wanneer de bowling exclusief wordt afgehuurd. De prijs is op aanvraag.

Wilt u blijven overnachten?

Uiteraard kunt u dit bedrijfsfeest uitbreiden met een overnachting inclusief ontbijtbuffet:
Op basis van een 2-persoonskamer is de vanafprijs € 50,- p.p.
Op basis van een 1-persoonskamer is de vanafprijs € 70,- p.p.

De prijs van dit bedrijfsfeest Lucky Strike bowlingfeest in Egmond aan Zee is geldig tot en met 31 december 2021.

Exclusief bedrijfsfeest Lucky Strike bowling feest in Egmond aan Zee

Zoekt u een feestlocatie waar u gezellig met uw collega’s een borrel kunt drinken aan de bar, een heerlijk hapje kunt eten, een Lucky strike kunt gooien op een spiksplinternieuwe bowlingbaan en als er het er op aan komt nog even kunt swingen op de ’70 muziek van een DJ? Dan heeft u hét bedrijfsfeest voor dit jaar gevonden!

Uw feestlocatie van alle gemakken voorzien

In het Noord-Hollandse Egmond aan Zee vindt u in Hotel Zuiderduin deze spectaculaire nieuwe feest- en bowlingzaal waar u met uw gasten alle tijd kunt nemen om een fantastisch feest te vieren. Voor een jubileum, het jaarlijkse bedrijfsfeest, personeelsfeest of afdelingsuitje, bedrijfsborrel of receptie biedt dit Lucky Strike bowlingfeest voor iedereen wat wils. En voor de gasten die van ver komen bestaat uiteraard de mogelijkheid om te blijven overnachten.

De nieuwe feestzaal geeft dat 70-s gevoel!

De Lucky Strike Bowling beschikt naast de bowlingbanen over een verlichte dansvloer. Het is mogelijk om deze zaal exclusief af te huren voor bedrijfsfeesten. De stijl laat zicht het best omschrijven als retro. Met jaren 70 elementen, zoals de ronde voren, rode en oranje kleuren en leather look interieur waant u zich in de jaren 70. Iedereen zal zich aangetrokken voelen tot de bowlingbanen en de verlichte dansvloer, waarbij een DJ voor swingende muziek zal zorgen. Deze zaal kan worden afgehuurd voor bedrijfsfeesten tot ca. 200 personen. Kleinere groepen zijn natuurlijk ook welkom. U kunt het bowlen dan combineren met een heerlijk diner in ons restaurant.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Super georganiseerd, hebben echt een leuke dag gehad. Spellen waren leuk, ook het avondprogramma was top. Eten en ontbijt was ook super. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar