Escape uit de Veluwe – Spannend bedrijfsuitje

Bij dit Escape bedrijfsuitje op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Veluwegebak met slagroom
  • Escape uit de Veluwe activiteit
  • 1x Een heerlijk uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke IJskar

Prijs: € 58,75 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Bent u met minder personen? Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van ditEscape bedrijfsuitje op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Escape samen uit de Veluwe!

Op zoek naar een nieuw en spannend bedrijfsuitje? Dan is Escape uit de Veluwe zeker iets voor jullie! Dit bedrijfsuitje is gebaseerd op het succesvolle escaperoom principe, waarbij teamwork en samenwerking centraal staan. Tijdens het bedrijfsuitje worden jullie opgesloten in een mysterieuze kamer op de Veluwe. Het doel? Het vinden van de geheime sleutel en de juiste code om te kunnen ontsnappen. Maar let op, de tijd tikt door en het is aan jullie om alle puzzels op te lossen en alle aanwijzingen te vinden.

Lukt u het te ontsnappen uit de Veluwe?

Een geweldige Escaperoom principe activiteit alleen dan in het bos! Op zoek naar de geheime sleutel en code! Hebben u en uw team die code als eerst winnen jullie Escape uit de Veluwe!

Programma
Met tablets, kompassen en sleutels gaan jullie op pad. Door middel van raadsels, puzzels, aanwijzingen en hints kunnen jullie er voor zorgen dat jullie de eerste zijn die de code halen. Samenwerken, oplossend denken, creatief zijn is een must. U zult zien dat u als team de hele wereld aan kan! De tocht leidt jullie door het Nationaal Park Veluwezoom, een prachtige omgeving en misschien komen jullie nog wel wilde dieren tegen! 

Vergaderen en overnachten?

Wilt u uw bedrijfsuitje uitbreiden met een overnachting of wellicht een halve dag vergaderen? Onze locatie biedt diverse mogelijkheden en ruimten om uw arrangement uit te breiden.
Een nachtje slapen in onze Finse chalets maakt u bedrijfsuitje helemaal compleet.

Wij zijn gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten.

Vanuit uw kamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges. In de lente en zomer raakt u betoverd door het vele groen en bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap met duidelijke sporen van het alom aanwezige wild. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!