Uitdagend Giethoorn- Ontsnappen en ontspannen in de Weerribben Wieden

Dit Escape Giethoorn arrangement is inclusief:

 • 2x Koffie/thee en appelgebak bij het ontvangst
 • Rondvaart van 1 uur  of een Fluister- of kanotocht van 3 uur door Giethoorn
 • Create your own Burger 
 • Hacked the Game

Prijzen:
4 personen € 65,00 p.p.
5 personen € 57,50 p.p.
6-7 personen € 53,50 p.p.

8 personen € 65,00 p.p.
9-10 personen € 60,00
11-12 personen € 55,00
13-14 personen € 53,50 p.p.

De prijzen van dit Escape Giethoorn arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Ontsnappen en ontspannen: Escapen in Giethoorn

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging om binnen 75 minuten jullie identiteit veilig te stellen. Een uitdagend dagje Giethoorn in de Weerribben-Wieden.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmavoorbeeld

10:00 uur
Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.

11:00 uur
Een rondvaart van 1 uur, een tocht met fluisterboot  of kano van 3 uur door Giethoorn en omgeving.

14.00 uur
Build-Your-Own-Burger met side dish of koffietafel met soep en kroket.

15.00 uur
De parkmanager komt jullie vragen om uitleg over de openstaande rekeningen die op jullie naam staan. Lukt het jullie de identiteitsfraude ongedaan te maken?

16.30 uur
Bezoek de pittoreske dorpskern op eigen gelegenheid.

Bent u met meer dan 8 personen, dan wordt het gezelschap verdeeld in 2 groepen en speelt u ook een ronde Braingame.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
2 reviews
 • 10
  Anoniem

  We hebben een geweldige zussendag gehad afgelopen zaterdag. Alles wat goed geregeld!! Ik had een diner geboekt, maar bij aankomst hadden ze op een BBQ gerekend. Bij navraag konden we alsnog het diner krijgen. Top!! Voor herhaling vatbaar!

 • 8
  Anoniem

  Wij hadden een escape room arrangement giethoorn voor 18 pers. Het was super geregeld en ook telefonisch goed contact gehad. Een aanrader!