Dinnershow Stars on Stage – Avondje uit in Breda

Bij deze dinnershow in Breda is inbegrepen:

  • Ontvangst om 19.00 uur
  • Aanvang show om 19.30 uur
  • Gehele avond show en entertainment
  • 4-gangen diner

Prijzen

  • Zaalplaats € 61,40 per persoon.
  • Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50 p.p.
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in. Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Deze dinnershow is te boeken voor de volgende datum: 
13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.

De prijs van deze dinnershow is geldig tot en met 24 juli 2021.

Dinnershow Stars on Stage

Stars on Stage, een wervelende dinnershow met de grootste hits aller tijden!

Een levende jukebox

Een levende jukebox waar een gevarieerd repertoire live on stage wordt uitgevoerd. Met nummers van Beyoncé tot Hazes en van Bruno Mars tot The Wiz. In vijf blokken komen deze hits als in een tijdmachine voorbij met vier vocalisten en de Dance Holland showdancers die als een wervelwind van kostuums wisselen. Kom en beleef een fantastische avond uit met een overheerlijk 4 gangen-diner en artiesten die hun sporen allen verdiend hebben. Meezingen en swingen op The Greatest Hits of All Time afgewisseld door heerlijke gerechten. Stars on Stage: The Best Kept Secret… till now!!!

De artiesten die o.a. optreden tijdens de Stars on Stage Dinnershow, zijn geen onbekenden in het vak:

Louisa Verwoert is backing vocal van bekende artiesten en ze heeft 3x op het nationaal Songfestival opgetreden.


Harold Verwoert is al jaren werkzaam als zanger en presentator, na zijn start in het theater met Jeans presenteerde hij later programma’s voor RTL4, SBS6 en omroep Max. Ook treedt Harold Verwoert op in onze dinnershow “Groeten uit Holland”


Ingrid Simons, is natuurlijk de moeder van Eva Simons. Ze is niet alleen daarvan bekend, maar zij heeft ook de oorspronkelijke titelsong van GTST ingezongen en ze is bekend van het spelprogramma ‘Ik Hou van Holland’. Naast dit is zij ook backing vocal bij o.a. De Toppers en is Ingrid de zangeres van de liedjes “Luv U More” en “Rainbow in the Sky” van dj Paul Elstak.


Bart Juwett is een allround entertainer en verzorgd al ruim 25 jaar optredens en shows in heel Nederland. Ook als buikspreker en van Duin imitator is hij een graag geziene gast op de Nederlandse televisie. Bart is grappig, uniek, altijd enthousiast en met zijn ruim 20 prachtige poppen is iedere act een daverend succes bij jong en oud!

Datum voor deze dinnershow in het theater in Breda

13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot ongeveer 23.15 uur.