Dinnershow op de Veluwe – Leuk Themafeest vol Entertainment

Dit arrangement is inclusief:

 • 3 professionele acteurs/zangers, zij verzorgen de zang en het entertainment
 • De presentatie, rekwisieten en decors voor de verloting
 • Prijzen voor de verloting
 • Eventueel feest artikelen, zoals bijv. hoedjes en boa’s.
 • Buffet silver
 • 4 uur onbeperkt drank

Prijs: €71,00 p.p. op basis van een groep van minimaal 50 personen.

Bent u met een kleiner gezelschap? Het arrangement is al mogelijk vanaf 25 personen. De prijs komt dan op € 99,00 p.p. Vraag naar de mogelijkheden!

Het is ook mogelijk alleen het entertainment te boeken (dus zonder buffet en drankenpakket). De kosten hiervan bedragen €1.300,00 incl. BTW.

Wilt u liever een 3-gangendiner i.p.v. een buffet? Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is beschikbaar tot 31 december 2020.

De dinnershow

Een dinnershow op maat. U kunt namelijk zelf kiezen wat voor thema u aan de dinnershow geeft.

Want wat zou u uw groep liever geven dan een avond met een personal touch?

Alle gasten worden vrolijk en vol enthousiasme ontvangen door Adrie, Stacey en Toos Trico. De gasten ontvangen een gratis lot voor de “fantastische” verloting. De ontvangst zal voelen als een warm bad voor alle gasten. Bij verschillende thema’s kunnen attributen voor de gasten worden uitgedeeld, zoals boa’s, hoedjes etc. passend bij het thema. Tussen het diner door verzorgt de Familie Trico 3 entertainment blokken vol zang en herkenbare nummers voor de gasten. Het genre van de blokken kan in overleg met de klant worden vastgesteld. 

Tussen de gangen door zal de verloting van de “prachtige” prijzen plaatsvinden. Bij een Hollandse avond of een foute avond zal er een ronde bingo gedraaid worden met leuke, foute prijzen! Voor uw klant, indien gewenst, schrijven wij een lied op maat. Dit maakt de avond persoonlijk en uniek.Tussen de entertainmentblokken verzorgt de Familie Trico een Playlist passend bij het thema van de avond.  

Een show op maat

De familie Trico bestaat uit broer Adrie, zijn twee-eiige tweelingzus Toos, en het nakomertje Stacey. Samen zorgen zij voor een avond vol muziek, warmte en gezelligheid. Eindelijk hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en trekken de wijde wereld in. In een avondvullend programma pinkt u een traantje weg bij gevoelige smartlappen, beleeft u de nostalgie van t songfestival, en danst u de zolen van uw schoen bij het opzwepende discoblok.

De dinnershow kan worden verzorgt in verschillende thema’s: Hollandse avond, Amsterdamse avond , Foute avond, 70ties en 80ties avond of Oktoberfest

De zangblokken bestaan uit:

 •   Smartlappen
 •   Songfestival
 •   Disco
 •   70ties
 •   80ties
 •   Hollandse feestmedley
 •   Duitse Schlager

Het verloop van de avond

U kiest voor het thema van de avond.

Ontvangst door de familie Trico. Alle gasten worden vrolijk en vol enthousiasme ontvangen door Adrie, Stacey en Toos Trico. De gasten ontvangen een gratis lot voor de “fantastische” verloting. De ontvangst zal voelen als een warm bad voor alle gasten. Bij verschillende thema’s kunnen attributen voor de gasten worden uitgedeeld, zoals boa’s, hoedjes etc. passend bij het thema.

Tussen het diner door verzorgt de Familie Trico 3 entertainment blokken vol zang en herkenbare nummers voor de gasten. Het genre van de blokken kan in overleg met u worden vastgesteld.

Tussen de gangen door zal de verloting van de “prachtige” prijzen plaatsvinden. Bij een Hollandse avond of een foute avond zal er een ronde bingo gedraaid worden met leuke, foute prijzen!

Indien gewenst, schrijven wij een lied op maat. Dit maakt de avond persoonlijk en uniek.

Tussen de entertainmentblokken verzorgt de Familie Trico een Playlist passend bij het thema van de avond.