Dinnershows – compleet verzorgde Topavond in Breda

Bij deze Dinnershow in Breda is inbegrepen:

 • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
 • Gehele avond entertainment
 • Een heerlijk 4-gangen diner

Prijzen:
Zaalplaats € 61,40 per persoon.
Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50.

Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

De shows vinden op de volgende data plaats:

 • De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 18 juni 2021.
 • De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 24 juli 2021.
 • De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 juni 2021.
 • De WOW dinnershow is te zien op: 25 juni 2021.
 • Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 2 juli 2021.

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 24 juli 2021.

Topentertainment in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Spraakmakende shows met als thema de sfeer van jaren '50 in Parijs tot Musicalklassiekers en van sketches van Andre van Duin tot een avond vol illusie en misleiding. Welk thema of genre spreekt u aan? Kies dan 1 van de topshows in Breda. Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Cirque Burlesque - Stars on Stage - Groeten uit Holland

Cirque Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 

De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 18 juni 2021.

Stars on Stage Dinnershow een wervelende dinnershow met de grootste hits allertijden!
Een levende jukebox waar een gevarieerd repertoire live on stage wordt uitgevoerd. Metnummers van Beyoncé tot Hazesen van Bruno Mars tot The Wiz.
In vijf blokken komendeze hits als in een tijdmachine voorbij metvier vocalisten en de Dance Holland showdancers die als een wervelwind van kostuums wisselen.
Kom en beleef een fantastische avond uit met een overheerlijk 4 gangen-diner en artiesten die hun sporen allen verdiend hebben. Meezingen en swingen op The Greatest Hits f All Time afgewisseld door heerlijke gerechten. Stars on Stage:The Best Kept Secret... till now!!!
Voor de Dinnershow Stars on Stage is nog geen nieuwe datum.

Groeten uit Holland Dinnershow 

Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu. We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als “Naar de speeltuin”, “Bij ons in de Jordaan” en “Mn opa”, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met “Huilen is voor jou te laat” en “Even aan mn moeder vragen” of een traantje wegpinken bij “Manuela”. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!

De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 10 september & 26 november 2022.

Wannebiezz - WOW

Wannebiezz dinnershow: Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk welkom bij de Wannebiezz hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!! Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten. Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen.
De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 juni 2021.

WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
De WOW dinnershow is te zien op: 25 juni 2021.

Groeten uit Holland

Groeten uit Holland Dinnershow: Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu.
We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland! 
Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 2 juli 2021.

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
36 reviews
 • 9
  Maurice van den Hoogen

  TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

 • 10
  Anoniem

  fantastische avond

 • 9
  V. Oostvogels

  Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

 • 8
  Pieter Augustinus

  Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

 • 7
  D. Herrewijnen

  De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

 • 9
  M. Steffen

  na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

 • 9
  Anoniem

  We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

 • 9
  Anoniem

  Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

 • 9
  Anoniem

  Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

 • 8
  A. van der Waal

  Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

 • 10
  P. Moerenhout

  We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

 • 8
  T. Dam

  Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

 • 8
  j.m van rijn

  eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

 • 8
  Anoniem

  Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

 • 8
  Anoniem

  We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

 • 8
  Anoniem

  Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

 • 7
  Anoniem

  We hebben leuke avond gehad

 • 8
  Anoniem

  Absoluut een aanrader voor een topavond.

 • 9
  Jenny van hese

  het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

 • 10
  gerry henskens

  grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

 • 8
  Anoniem

  het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

 • 8
  peter klerk

  Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

 • 9
  Karin Maton

  De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

 • 8
  Anoniem

  Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

 • 8
  MaJeOr Topcleaners

  lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

 • 8
  Petra Hendriks

  Was heel goed georganiseerd! Super vriendelijke bediening en begeleiding. Kortom topavond gehad

 • 10
  Anoniem

  We hebben een super avond gehad. Mijn ouders zijn in het zonnetje gezet, Heerlijk gegeten en een geweldige show! Dank jullie wel

 • 7
  W.M. Pieters

  Ontbijt was prima ,de kamer waren wel wat mankementen aan het geen ik aldaar heb door gegeven , voor de rest tevreden.

 • 8
  Lily van Gils

  Show was leuk, eten lekker, hele vlotte en vriendelijke bediening, krappe zitplaatsen aan kleine tafels.

 • 7
  Pun Valk-Grondsma

  Een sfeervolle en gezellige avond met onze groep van 60 collega's. Drankarrangement prima verzorgd en een goede doorloop. Aan het eten kan wel iets meer aandacht worden besteed. Entertainment goed, alleen jammer van de geluidsinstallatie (niet toereikend en bij tijd en wijle schril).

 • 10
  Yvonne

  Geweldige show en geweldig gegeten.

 • 8
  f. slegers

  hele leuke avond gehad met goed eten en leuk entertainment

 • 8
  Jumelet

  Zeer gezellige avond gehad zeker een aanrader

 • 8
  Ferry Segeren

  Leuke meezingshow met prima eten

 • 10
  Hendrik Hak

  Het was een fantastische en verrassende avond, en het eten was heerlijk! Een echte aanrader!!

 • 9
  Anke kremers

  geweldige showavond erg van genoten en het eten was ook voortreffelijk