De Wannebiezz! Dinnershow – Top avondje uit in Breda

Bij de De Wannebiezz! Dinnershow is inbegrepen:

  • Ontvangst om 19.00 uur
  • Aanvang show om 19.30 uur
  • Gehele avond show en entertainment
  • 4-gangen diner

Prijzen:

  • Zaalplaats: € 61,40 p.p.
  • Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50.
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit: Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in. 
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Deze dinnershow is te boeken op de volgende datum:
17 september 2021
5 november 2021

De prijs van De Wannebiezz! Dinnershow in Breda is geldig tot 6 november 2021. 

De Wannebiezz! Dinnershow - Top avondje uit in Breda

De dinnershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

Fantastisch avondje uit met Hollandse Feestklassiekers

Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren.

Hartelijk welkom bij de Wannebiezz… hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!!

Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten.

Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen. De dinershow van de Wannebiez is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Soms wordt een vrijwilliger aangewezen om even te assisteren. Op bijna ongedwongen wijze halen de Wannebiezz onvermoede talenten bij hun gasten naar boven.

Rocco, Arie & Gilles halen alles uit de kast om er een dolle boel van te maken. Lekkere meezingers worden afgewisseld met dansbare feesthits. Uw 3 gastheren hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en scheppen er vreugde in u te vermaken met kneuterige spelletjes en voornamelijk Nederlandstalige liedjes

Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

GEZELLIG… jatoch nietan?

Datum voor deze dinnershow in het theater in Breda

De dinnershow vindt plaats op 17 september en 5 november 2021.

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.