Das pas kicken in de Weerribben – Op stap met een moderne step door een prachtig natuurgebied

Bij das pas kicken in de Weerribben is inbegrepen:

  • 2 kopjes koffie/thee + appelgebak. 
  • Kickbiken
  • 2 Uur fluistertocht
  • 1x picknick 

De prijs bedraagt € 35,00 p.p. en is mogelijk vanaf 2 personen

Das pas Kicken in de Weerribben - Actief dagje uit

Een actief dagje Weerribben ontdekken. Stap op de moderne step en ervaar de flora en fauna van de Weerribben aan de hand van een mooie route.

Programmavoorbeeld

10:30 uur U wordt ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak
11:15 uur Aansluitend stapt u op de kickbike en gaat u de Weerribben ontdekken, met een stop onderweg voor een fluistertocht doro de Weerribben van 2 uur .
Voor onderweg krijg u een heerlijke picknick mee.
15:00 uur Terug bij het restaurant 

 

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.