Dagje uit met e-chopper toer en lekker eten

Dit dagje uit met e-chopper toer en lekker eten in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee met boerenbrok
  • 3 Uur huur kano, fluisterboot of SUP
  • Huur E-chopper 20 kilometer (alleen voor 18 jaar en ouder)
  • Luxe hamburgerspecial/hotodg special of maaltijdsalade

Prijzen:
Met kano € 59,50 p.p.
Met fluisterboot € 59,50 p.p. (bij 2 personen + € 12,50 p.p., bij 3 personen + € 4,25 p.p.)
Met Supplank € 77,50 p.p.

Kiest u voor de high burger/high tea, dan komt er € 12,50 p.p. bij.

Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijzen van het dagje uit met e-chopper toer en lekker eten in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Actief culinair uitje in Giethoorn

Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn met de E-chopper en het pittoreske dorp vanaf het water in een fluisterboot, kano of stap op een Supplank en combineer deze leuke activiteiten met Build-Your-Own-Burger, Hotdog of kies voor een high tea, high burger of Burgers & Beer.

Het programma:

10.00 uur
Ontvangst in Burgers&Grill met koffie/thee en boerenbrok

10.30 uur
U wandelt naar een collega restaurant waar de E-choppers klaar staan voor een tocht van 20 kilometer door de omgeving van Giethoorn

12.30 uur
U wandelt terug naar het restaurant voor Build-Your-Own-Burger, een hotdog of maaltijdsalade

13.30 uur
De kano, supplank of fluisterboot ligt voor u klaar voor een tocht van 3 uur over 't Bovenwijde en de grachtjes van het pittoreske dorp.

16.30 uur
Geschat einde

Activiteiten:

E-chopper
Geniet van de prachtige omgeving op deze eigentijdse E-cruisers op een duurzame manier. U stapt op de "groene" Harleys en rijdt volledig elektrisch gedreven door het natuurgebied. 
Minimum leeftijd is 18 jaar. Voor 16-17 jarigen zijn er elektrische fietsen. Kinderen jonger dan 15 jaar kunnen hier helaas niet aan deelnemen.

Fluisterboot
Ontdek de pittoreske dorpskern in de elektrische fluisterboot, waarbij u zelf vaart. De fluisterboot gefet ruime aan maximaal 5-6 personen.

Kano's
De dag afwisselen met een actievere wijze? stap dan in een kajak, 2- of 3- persoons Canadese kano.

Supplank
Dit is de meest sportieve vorm om de omgeving te ontdekken. Met de Sup kunt u niet door de grachten, maar wel op 't Bovenwijde en door het natuurgebied.

Restaurant:

Ontvangst
De koffie/thee staat al klaar voor u op tafel en kunt u onbeperkt gebruik van maken. De koffie/thee wordt geserveerd met ambachtelijk bereidde lekkernij.

Luxe hambuger special/Hotdog
Geniet van een American Classic, Veggie de luxe, SWeet Chili Chicken, Barbecue Royale of kies voor een heerlijke Real American Hotdog. Wilt u liever een maaltijdsalade, dan is dat natuurlijk ook moelijk.

Tegen een toeslag van € 12,50 p.p. kunt u ook kiezen voor een:

High tea
Lekker genieten van Engelse lekkernijen zoals onder andere scones, muffins, brownie, chocolade lekkernijen. De tweede gang bestaat uit heerlijke sandwiches en zoetigheden en sluit u af met een ronde warme hartige lekkernijen.

High burger
De Amerikaanse variant op de high tea. De High burger bestaat uit twee gangen. De 1e gang bestaat uit koude hapjes en sandwiches met een Amrikaanse twist> de 2e gang bestaat uit mini burgers gecombineerd met heerlijke apertizers/side dishes