2=1 Burgers Zoo familieweekend aanbieding op de Veluwe

Bij dit familieweekend is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen (1x gratis)
 • 1x Een 3-gangen diner
 • 2x Ontbijt
 • Entree Dierenpark Burgers Zoo

Aanbiedingsprijs: € 134,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

 • Toeslag juli en augustus € 35,- p.p.

Toeslagen:

 • Toeslag op zaterdag: € 10,00 per kamer
 • Toeslag 1-persoonskamer: € 40,00
 • Toeslag voor de hond €10,00 per hond per nacht
 • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

Kinderkorting:

 • Kids 0-3 jaar verblijven gratis
 • Kids 4-11 jaar krijgen 50% korting op de arrangementsprijs

De prijs van deze 2=1 Familie aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Dagje Burgers Zoo en overnachten op de Veluwe

Tijdens dit weekend kunt u genieten van een dagje Burgers Zoo en leuke activiteiten bij ons op het park. U gaat lekker eten in ons restaurant, slapen in hotelchalets en genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. U geniet nu SUPER voordelig van dit Burgers Zoo familie arrangement met onze speciale 2=1 aanbieding. U betaalt 1 nacht en de 2e krijgt u er GRATIS bij!

Overnachten in Hotelchalets

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Er is een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

Programmavoorbeeld

Dag 1

Langlaufen en Tennissen
Wij beschikken over een unieke langlaufbaan op ons park dat geschikt is voor Jong en Oud. U kunt samen genieten van deze leuke en originele activiteit. Op de diverse tennisbanen kunt u een potje tennisen tegen elkaar.

15:00 uur: Inchecken in de kamers
18:00 uur: 3-gangen diner in ons restaurant

Dag 2

09:00 uur: Ontbijt buffet in het restaurant

Entree Burgers Zoo - Genieten van een dagje Burgers Zoo in Arnhem.

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
2 reviews
 • 8
  Eelco Veltman

  Een goed verblijf voor een familieweekend

 • 9
  Arjan Bos

  We hebben echt genoten van dit weekendje uit in Dieren met het Burger's Zoo arrangement. Ik heb activiteiten even als 7 beoordeeld, omdat het meeste voor hele kleine kinderen (ons zoontje is nog geen 2) niet zo geschikt is, maar dat was bij ons vooraf al bekend, dus zeker geen tegenvaller. De accommodatie was wat klein, maar voldoende. De hoogslaper was wel erg hoog, dus dat hebben we maar even gelaten voor wat het was. Het personeel is zeer vriendelijk, goed met kinderen en zeer behulpzaam: onze verzoeken tot aanpassing bij het arrangement zijn zonder problemen verwerkt en bij vragen kwamen ze met goed advies en dachten zelfs mee m.b.t. onze kinderwagen waarvan ze zagen dat die voor het bos niet zo geschikt was. Een goede buggy te leen meegekregen die wat makkelijker door het zand en over de keien ging. Ligging bij het bos is prachtig, rustig. Echt even lekker weg van huis. PolySport en Recreatief.nl: bedankt!