Curlen en Langlaufen – Winteruitje op de Veluwe

Dit winteruitje in Gelderland is inclusief:

  • Ontvangst met Koffie/Thee
  • Curling- en Langlauf programma met Gluhweinpauze
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 43,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen De prijs van dit winteruitje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Met je familie, vrienden of collega\\\'s winterse activiteiten beleven!

Een gezellig curlingtoernooi, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen! Ook de tweede activiteit, het langlaufen, is zeer zeker de moeite waard.

Het programma

Het programma begint met koffie en thee. Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum ‘de dolly’ te laten glijden. Maar let op: als de steen in het \'huis\' ligt, bestaat de kans dat uw tegenstander deze eruit \'tikt\'. U kunt ook kiezen om de steen te beschermen met een \'guard\'. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf. Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team. Na het curlen krijgt u een heerlijk glaasje gluhwein en vervolgens gaan de deelnemers het skiparcours op. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Maar let op... er worden filmopnames gemaakt! Deze opnames worden op grootbeeld vertoond. Lachen!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews