Groepsuitje door hartje Amsterdam met de Culinaire Fotopuzzeltocht

Bij deze Culinaire puzzeltocht in Amsterdam is inbegrepen:

 • Leuke prijs voor het winnende team
 • 3 gangen diner
 • Professionele begeleiding
 • Een camera voor elk team
 • CD met alle foto’s
 • Teambuilding
 • Prijs: € 57,50 p.p. Minimum aantal personen is 10. Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen. De prijs van dit culinaire groepsuitje door hartje Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

  Culinaire Fotopuzzeltocht

  U heeft zin in een originele wandeltocht met een grote groep maar u wilt ook nog iets beleven? En natuurlijk een lekker hapje eten? Waarom dan niet het voorgerecht en het hoofdgerecht met tussenpauzes en tussendoor leuke opdrachten vervullen? We hebben het over onze culinaire fotopuzzeltocht! Geen saaie plaatjes maken van de stad maar specifieke foto-opdrachten vervullen die later op de avond worden gerankt! Foto’s van rare mensen, krakers, knappe agenten of geliefden zijn altijd welkom!

  Wat gaan we doen?

  Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams van maximaal 8 personen en deze teams gaan met een camera op pad in het centrum van Amsterdam om speciale opdrachten te vervullen. Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven maar mocht u een bekende Nederlander tegenkomen dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten! En weer snel terug zijn voor het volgende gerecht natuurlijk! Op het eind van de avond staat voor de winnaar de enige echte hoofdprijs klaar en krijgt u allemaal een CD mee naar huis met de kiekjes erop!

  Programma-indicatie:

  15.00 - 15.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg 15.30 - 17.00 Puzzeltocht deel 1 17.00 - 17.45 Voorgerecht 17.45 - 18.45 Puzzeltocht deel 2 18.45 - 20.15 Hoofd- en nagerecht 20.15 - 20.30 Prijsuitreiking