Mountainbike weekend op de Veluwe – 2 dagen sportief genieten met je vrienden

Dit mountainbike weekend op de Veluwe is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Lunchpakket
  • 1x Een 3-gangen diner

Prijs: € 94,25 p.p. op basis van 2-persoonskamer.
ATB huur vanaf € 25,- p.p.

Te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van dit Mountainbike weekend op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mountainbike tochten maken met overnachting

Zin in een stoer weekendje met vrienden en zijn jullie mountainbike liefhebbers? Dan moet u zeker eens gaan mountainbiken met vrienden op de Veluwe. Hier liggen prachtige routes in een fantastisch natuurgebied. Aansluitend samen dineren en overnachten en na een uitgebreid ontbijt vertrekt u weer huiswaarts.

Lekker meedoen met de mountainbike tochten

U wordt rond 12.00 uur verwacht bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Na het inchecken gaat u heerlijk lunchen. Na de lunch starten de deelnemers met de mountainbike tochten.

Rond 17.30 uur kunt u zich gaan opfrissen in onze chalets. Vervolgens zien wij u in ons sportcafé voor een drankje. U kunt gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner. De rest van de avond kunt u zelf invullen.

De volgende dag is er een lekker uitgebreid ontbijt. Daarna gaat u weer lekker op pad met de mountainbike. U krijgt een rugzak met lunchpakket mee.

Na de laatste tocht kunt u zich gaan opfrissen om vervolgens naar het sportcafé te komen voor een drankje. Vervolgens krijgt u een 3-gangen diner geserveerd waarna het programma ten einde is.

Activiteiten voor de hele familie en de overnachting

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Hier zijn overnachtingsmogelijkheden.

Het hoofdgebouw beschikt over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

Anders overnachten

Op dit activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers met elk een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers:
Elke kamer is voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u gezellig bij elkaar kunt zitten.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
6 reviews
  • 9
    Fabienne

    Een erg lekker weekend gehad, super leuke chalets, vriendelijk ontvangen en heerlijk gegeten. Kan het zeker aanraden. Onwijs mooie omgeving ook en genoeg te doen!