2-Daags diner arrangement in een paviljoen hotel op de Veluwe

Bij dit 2-daags dinerarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • Welkomstdrankje
  • 1x Ontbijtbuffet
  • 1x een 3-gangen diner
  • Gebruik van Fitness en buitenzwembad
  • Fiets-en wandelroutes

Prijs vanaf € 74,50 p.p. 
Prijs is exclusief toeristenbelasting

De prijs van dit 2-daags Dinerarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Diner arrangement

In de directe omgeving van ons paviljoenhotel vind je veel mooie wandeltochten. Door het groen over bospaden, of de uitgestrekte heidevelden. Wat kies je? Na beide opties smaakt jouw verdiende diner extra goed.

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons word je wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt, of wandel je langs het zwembad naar onze sauna.

Bij ons slaap je in rust. Met fluitende vogels als je wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. Je zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan jouw eigen villa zijn voor een weekend of Mid-week. Zeker weten dat jouw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineer je met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrel je gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met jouw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit je lekker op ons terras.