Culinair Sterren arrangement en heerlijk wegdromen op de Veluwe

Bij dit culinaire Sterren arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een culinair 7-gangen diner in de Kromme Dissel
  • Kookboek Inspiratie
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 173,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Voorwaarden & Mogelijkheden arrangement

  • Het restaurant is in de zomer 2021 gesloten van dinsdag 23 juli t/m maandag 12 augustus 2021. 
  • Indien u het diner i.p.v. De Kromme Dissel in de Kriekel wenst te gebruiken dan geldt er een korting van € 27,50 per persoon.
  • Restaurant De Kromme Dissel is op zondag en maandag gesloten

De prijs van dit Culinaire Sterren arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Culinair genieten in een toprestaurant en lekker slapen op de Veluwe

Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde hotel. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Wandelen, fietsen of winkelen in het historische Arnhem, het hotel biedt een zee aan mogelijkheden. Vlak naast het hotel is de golfclub Heelsumse Veld gevestigd. En als u binnen wilt ontspannen biedt het overdekte zwembad en sauna u daar alle gelegenheid toe.

Onze parel is het al 45 jaar op rij met een Michelin ster bekroonde toprestaurant De Kromme Dissel. In een authentiek Oudsaksische boerderij kunt u zich laven aan verfijnde gerechten met oog voor het kleinste detail.

Kom tot rust in de sfeervolle hotelkamers

De Deluxe kamer is een sfeervolle, ruim opgezette hotelkamer met veel luxe en comfort. Voorzien van een Twin Bed of Queensize bed en gratis internet. Ideaal voor het bijplaatsen van (kinder-)bedden.

In de executive kamer Voelt u zich thuis in de ruime Villa hotelkamer. Voorzien van Twin bed, ligbad, balkon en gratis internet.

Komt u met kinderen? Het hotel biedt u alles om u met de hele familie thuis te voelen, zoals familiekamers, kinderbedjes en kinderstoelen. Tot en met 11 jaar is overnachting en ontbijt gratis, met uitzondering van eventuele kosten voor het bijzetten van een (kinder)bed. In het hotel zijn er diverse speelfaciliteiten te vinden. Zo is er een aparte speelkamer met spelletjes, films en kleurplaten.

Genieten aan de voet van de Veluwe

Het hotel is gunstig gelegen voor het maken van diverse uitstapjes. Denk aan o.a. het Nationaal Park de Hoge Veluwe met het beroemde Kröller Müller Museum, Het Airborne Museum en het Openlucht Museum. 

De omgeving leent zich ook prima voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Op slechts 5 minuten lopen, ligt Golfbaan het Heelsumse Veld.