Dagje uit op de Veluwe met de Cryptische FotoVeluwetocht

Dit Dagje uit met uw groep op de Veluwe is inclusief:

 • Koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
 • Fototocht van ca. 3 uur
 • Overtocht en 2 consumpties onderweg
 • Uitgebreid Veluwebuffet
 • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs
 • Collage met zelfgemaakte foto’s voor de meest creatieve groep

Prijs: € 61,75 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Tijdsduur programma: 7 à 8 uur

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • groepsknapzak voor onderweg € 6,50 p.p.
 • lunchknapzak (complete lunch) € 12,50 p.p.

De prijs van dit Dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023.

Dagje uit op de Veluwe - Fototocht met verrassingen

Aan de hand van foto’s navigeert u door de bossen van de Veluwezoom. Welk team doet dat het beste? Geniet ondertussen van de prachtige omgeving en spot wild. Uitstekende mogelijkheid om ook zelf de camera er bij te pakken!

Fototocht in het teken van gezelligheid en teamgeest

U wordt ontvangen in ons sportcafé met koffie en veluwegebak met slagroom.

Elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De meest cratieve en humoristische groep wint!! De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Dit programma is zo geheim dat we het niet meer kunnen vertellen.... De foto's blijven in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag. Tijdens de tocht wordt ook voor het nodige natje gezorgd.

Na de activiteit staat er een heerlijk uitgebreid Boswachterbuffet voor u klaar.

Na het buffet krijgt de meest creatieve groep een collage met de zelf gemaakte foto's. De foto's krijgt u nagestuurd.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor een overnachting in een chalet aan de rand van het bos. Uiteraard kunnen wij het programma geheel naar uw wens aanpassen. Bijvoorbeeld een extra activiteit, een lunch, of een vergadering. Wij bieden bij slecht weer altijd een alternatief.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalethotel

U kunt op onze locatie ook overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.
Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
10 reviews
 • 9
  O.S. Klaver

  Heel veel plezier gehad tijdens en na de tocht. Zeker de moeite waard. Alleen de consumpties mochten iets beter over de gehele tocht verdeeld worden!

 • 9
  Ilona Vossenberg

  Het was een geweldige dag, goed ontvangst met voldoende koffie, thee en een overheerlijk gebakje, nog lekker warm. De opdrachten waren leuk en uitdagend. Ik ben het alleen niet eens met de uitslag maar het zij zo! Het was gewoon goed geregeld allemaal!

 • 8
  Anoniem

  Wij zijn ontvangen met een heerlijk stuk gebak en werden royaal van koffie voorzien. Helaas liet het weer ons in de steek en werden wij tijdens de tocht overvallen door regen, veel regen... We zijn uiteindelijk teruggaan naar de lokatie en hadden verwacht dat we konden wachten op de bbq, maar we werden aangenaam verrast toen ons een extra activiteit werd aangeboden. We hebben nog gezellig met z'n allen een spelletje curling gedaan en daarna heerlijk gegeten! De familie kijkt terug op een geslaagde familiedag voor groot en klein.