Crazy Stadsspel en Lunch in 3 restaurants in Den Bosch

Bij dit Crazy groepsuitje in Den Bosch is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Prijsuitreiking

Prijzen:
10 – 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10.

Met een minder aantal?

Reservering voor kleinere groepen: Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit Crazy Lunch uitje in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2022.

Crazy Lunch Den Bosch

Zoek je een uniek verjaardagsprogramma of een feestelijk vrijgezellenfeest? Gezellig eten in de oude binnenstad van Oeteldonk en af en toe wat \"gekke\" opdrachten uitvoeren zodat jij en je vrienden een heerlijke melige dag beleven? Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en doe eens een gek!

Het spel

Jouw gezelschap komt in 3 verschillende restaurants en na elk gerecht krijgen jullie weer een andere ludieke opdracht. Het kan van alles zijn, van een spontaan bezoekje bij iemand op de koffie of wat centen verdienen als straatmuzikant. Wees er gerust op dat het iets is wat je normaal niet zo snel zou doen! Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en na afloop worden de filmpjes digitaal toegestuurd! Natuurlijk reiken wij aan het beste team de uitzonderlijk gekke hoofdprijs uit die in ontvangst wordt genomen door de meligste onder jullie! Reserveer de Crazy Lunch Den Bosch en breng je verjaardag of vrijgezellenfeest tot leven!

Hoe ziet het Crazy Lunch programma in Den Bosch er uit?

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Super georganiseerd !Was heel leuk, alleen spijtig dat er een evenement te doen was en daardoor alle winkels gesloten waren zodat het moeilijk was om opdrachten uit te voeren. Het was ook enorm druk. Maar we hebben wel plezier gehad, de organisatie met de restaurants is ook top verlopen. Ook Anissa, onze begeleidster was super.