Crazy Dinner Game – Stadsspel en Dineren in 3 restaurants

Bij deze Crazy Dinner Game in Maastricht is inbegrepen:

  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele begeleiding
  • Filmcamera\’s tijdens het spel
  • Gegarandeerde teambuilding voor elk bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 DVD met alle filmpjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 53,50 p.p. exclusief BTW. Minimum aantal personen is 10.

Minder personen?

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen. De prijs van deze Crazy Dinner Game in Maastricht is geldig tot en met 31 december 2021.

Crazy Dinner Game in Maastricht

Het Crazy Dinner Game maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in 3 verschillende restaurants en ondertussen een spel spelen in het centrum van Maastricht.

Wat gaat u precies doen?

Onze begeleiders verwelkomen uw gezelschap in het centrum van Maastricht. Hier wordt uw groep verdeeld in een aantal teams, dat tegen elkaar zal strijden op de uiteindelijke hoofdprijs. U krijgt een videocamera waarmee u de opdrachten mee dient vast te leggen. Het enige dat we kunnen vertellen, is dat de opdrachten voor veel hilariteit zullen zorgen en dat u ze per telefoon doorkrijgt... Ook zullen we de locaties waar u dineert per telefoon aan u doorgeven. In ieder restaurant zult u aan tafel worden uitgenodigd en één van de dinergangen voorgezet krijgen. Het Diner wordt afgesloten met een verrukkelijk dessert. Als tafels zijn afgeruimd, zal bekend worden gemaakt welk team de grote Crazy 88 Dinner Game Hoofdprijs in de wacht zal slepen! Uiteraard krijgt u de door u zelf gemaakte video thuisgestuurd als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag met familie, vrienden of collega\'s!