City game in Nijmegen – The BreakOut

Bij deze City Game in Nijmegen is inbegrepen:

  • 2 consumpties p.p.

  • Gebruik van materialen

  • Instructie en begeleiding

  • Spelprogramma

Prijzen:

  • € 29,00 p.p. (minimum 15 personen)
  • € 26,60 p.p. (minimum 25 personen)
  • € 24,20 p.p. (minimum 60 personen)

Prijzen zijn exclusief reserveringskosten van € 18,15 en inclusief 21% btw.

De prijs van deze City Game in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2021.

City game in Nijmegen - The Breakout

Wil jij de leukste plekken in een stad ontdekken, maar ook een spannend spel spelen? Tijdens BreakOut ga je de politie helpen met het opsporen van Karel. Karel is ontsnapt uit de gevangenis en de vraag is: waarom, want hij had zijn gevangenisstraf bijna uitgezeten! Wegens grote drukte bij de politie heeft de zoektocht naar Karel niet de hoogste prioriteit. Maar deze crimineel moet wel gepakt worden! Help jij de politie zoeken?

In teams de stad Nijmegen in

Bij de start van het programma wordt uw groep in meerdere teams gesplitst. Deze teams gaan tegen elkaar strijden. De teams worden weer gesplitst in 4 subgroepen. De subgroepen van elk team moeten met elkaar samenwerken om Karel te vinden. Elk groepje krijgt een mobiele telefoon mee, een kaart van het centrum en een foto van mogelijke verblijfplaats van Karel. De antwoorden op de vragen kunnen gevonden worden in het centrum.

Samenwerken is een must om Karel te vinden

In BreakOut ga je in groepjes op pad langs mogelijke schuilplaatsen van Karel. De teams hebben onderling veel contact met elkaar, zodat nieuwe informatie met elkaar wordt gedeeld en jullie samen Karel kunnen insluiten. Met behulp van een smartphone zit je hem al snel op het spoor. Karel is echter een snelle jongen en laat zich niet makkelijk pakken. Gelukkig kun je hem middels een zender volgen, dus zie je waar hij zich ongeveer bevindt in de stad. Je ontvangt ook regelmatig korte filmpjes met een update en je krijgt berichten vanuit het hoofdkantoor van de politie. Lukt het jullie om Karel te vinden en te achterhalen waarom hij ontsnapt is? En... is dit grote mysterie dan opgelost of...toch niet?