Buikpijn van het lachen met deze ludieke Pubquiz op locatie!

Bij deze ludieke quiz op locatie is inbegrepen:

  • Quizmaster
  • Begeleiding
  • Keuze uit Prison escape, Pubquiz of muziekquiz
  • Online quiz

Prijs:
€ 10,00 p.p. vanaf minimaal 10 personen
€ 22,50 p.p. voor Crazy Bingo

Op locatie
De prijzen zijn gelijk aan de online versie, alleen de reiskosten (€ 0,25 per kilometer; retour afstand gerekend)

Hybride op locatie
Toeslag € 5,00 p.p.

De prijs van deze ludieke quiz op locatie is geldig tot 31 december 2023.

Hilariteit op locatie

Wil jij ook een middag of avond vol met lachen, gieren en brullen? Dan is deze ludieke Pubquiz perfect voor jullie gezelschap. De Pubquiz is een ideaal spel voor een groepsuitje, vrijgezellenuitje, vriendenuitje, of familieuitje. Zowel fysiek op uw locatie als online mogelijk.

Mogelijkheden online

Op zoek naar een leuke activiteit met familie, vrienden of collega's, maar de afstanden zijn te groot om bij elkaar te komen of een andere reden waarom bij elkaar komen er niet in zit? Kies dan voor een van onze online activiteiten:

Prison Escape challenge
Welk team brengt de ontsnappingscase als beste ten einde?

Muziek of pubquiz
Wie bezit de meeste kennis tijdens deze wervelende quiz?

Crazy Bingo:
Een ouderwets avondje Bingo in een nieuwe en hilarische jas gegoten.

Mogelijkheden op locatie:

  1. Uw locatie wordt omgetoverd tot trainingslocatie van Prison Break Paasloo waar uw gezelschap in teams worden verdeeld. Wie weet de ontsnappingscase tot ene goed einde te volbrengen?
  2. Betreedt uw eigen locatie, terwijl de eerste klanken van de muziek u tegemoet komen en de ruimte sfeervol verlicht is. In deze arena neemt u het op tegen elkaar om te kijken wie de meeste (muzikale) kennis heeft.
  3. Een te gekke middag op uw eigen locatie begint meet een ronde ouderwets Bingo en daarna is niets meer wat het lijkt en wordt het een gezellige en hilarische Bingo zoals u nog nooit heeft meegemaakt.

Heeft u een bedrijf op meerdere locaties, met vestigingen of medewerkers in het buitenland? Dan kunnen bovenstaande activiteiten ook HYBRIDE worden aangeboden, zowel op locatie als online waarbij iedereen tegen elkaar speelt.