Brunchen in de Biesbosch

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Volledig verzorgde brunch gedurende 1,5 uur

Prijs: € 26,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.

  • Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2 per levensjaar voor de brunch (tarieven voor lunch zijn gelijk aan de volwassenen prijs)
  • Prijs luxe lunch € 16 p.p.
  • Prijs standaard lunch € 14 p.p.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 decmber 2021 op basis van beschikbaarheid.

Brunchen in de Biesbosch

Ons Grand- café/restaurant is gelegen aan de rivier de Amer op de havenmond van de oude haven van het pittoreske dorpje Drimmelen. Het grote ronde restaurant kent een zeer groot terras dat om het gebouw heen vouwt en vanaf alle tafels wijds uitzicht biedt over rivier de Amer en bijna de hele onderkant van Nationaal Park de Biesbosch.

Een kop koffie op het terras met een goed boek, een romantisch diner voor twee aan het water, een verjaardag, familie-reünie, een jubileum of een complete bruiloft, maar ook een compleet verzorgde dagtocht met rondvaart of huifkartocht. U kunt heerlijk genieten van het uitzicht in ons restaurant of op het grote terras.

De Panorama Brunch

Begin met een lekkere soep die de ober bij u op tafel serveert.

Als dit u heeft gesmaakt wordt het volgende geserveerd een keur aan broodsoorten, donuts en brownies en beleg zoals boerenham, ardennerham, rosbief, frikandeau, ontbijtspek, zalmsalade, jong belegen kaas, huzarensalade, tonijnsalade, rundvleeskroketten, boerenomelet, cocktailsaus en remouladesaus.

Uw dranken zoals koffie, thee, frisdrank, bier en huiswijn zijn volledig inbegrepen.

U mag van dit alles anderhalf uur lang genieten.

Liever lunchen? Mogelijk vanaf 2 personen

Ook dit is mogelijk. Wij bieden u ook twee geheel verzorgde lunches aan:

DELUXE

Deze lunch bestaat uit soep vooraf, verschillende broodsoorten en beleg, kroket, zalmsalade, huzarensalade, jus d'orange, melk, koffie en thee naar behoefte.

Alles 1 uur onbeperkt.

STANDAARD LUNCH
Onze Brabantse lunch bestaat uit verschillende broodsoorten en evenzoveel soorten beleg, bal gehakt, huzarensalade, koffie en thee naar behoefte.

Alles 1 uur onbeperkt.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Ontvangst was vriendelijk en de brunch was heerlijk.