Bouw een fiets voor Afrika – Super groepsuitje op eigen locatie te boeken

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  • Inclusief materialen en fietsen
  • Gebruik van gereedschap
  • Originele raadsels 
  • Vakkundige spelleiding
  • Verzorgen van een horecalocatie
  • Updates over jullie fiets in Afrika

Prijs: € 39 p.p. inclusief fietsen excl. BTW op basis van minimaal 20 personen

Optioneel bij te boeken:

  • Lunch, borrel en/of diner
  • Combineren met andere activiteiten
  • Engelstalige opdrachten/spelleiding
  • Ook mogelijk op eigen locatie

De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2020.

Bouw een fiets voor Afrika - Mogelijk op ieder gewenste locatie

Bouw een fiets voor Afrika. Teamchallenge voor het goede doel. Uitdagende opdrachten zetten iedereen op het scherp! Lukt het om binnen 2,5 uur fietsen te bouwen voor Afrika?

Dit is terecht een uitje met een goed gevoel en een goed doel. Ook erg geschikt voor grotere groepen.

Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

We verdelen de deelnemers in teams. Elk team krijgt een frame. Er zijn voor elke fiets verschillende onderdelen nodig om de fiets af te maken. Denk aan de wielen, het stuur, de remmen etc. Elk team kan de onderdelen met een challenge vrijspelen. Na het verzamelen van de onderdelen begint het bouwen van de fiets. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren monteur.

Wanneer de fietsen door jullie gemonteerd worden, worden jullie ook uitgedaagd met breinbrekers. Hiermee kunnen er accessoires verdiend worden om de fietsen nog persoonlijker te maken met bijvoorbeeld een bagagerek voorop of fietstassen.Tenslotte is er het laatste onderdeel de “Afrikaanse ronde”. Elk team rijdt de fiets langs een hinderniscircuit om de kwaliteit van de fiets te testen.

Uw groepsuitje en Maatschappelijk verantwoord bezig zijn

Wist u dat uw groepsuitje Maatschappelijk verantwoord kan zijn? Dat kan met Bouw een fiets voor Afrika. Naast een geweldige leuk evenement (zeer hoog gewaardeerd) geeft u ook families in Afrika een beter economisch vooruitzicht. Met een tweedehands fiets uit Nederland is het immers veel makkelijker om jerrycans met water te vervoeren of spullen naar de markt te brengen. Wij werken samen met een ANBI erkende Stichting die er zorg voor draagt dat de fietsen die jullie doneren ook daadwerkelijk op de goede plek terecht komen. Doe mee en draag bij aan een beter bestaan in Afrika!

Wij nemen de zorg voor dit evenement volledig uit handen. Vooraf bespreken wij met u de wensen voor de locatie en de catering. Op de dag zelf komen we met een volle bus op de locatie aan waar wij de fiets en fietsonderdelen klaar zetten. Ervaren spelleiders zorgen voor de perfecte begeleiding van dit unieke evenement.

Voor wie is dit dynamische spelprogramma geschikt?

Dit evenement is uitstekend geschikt voor groepen Het dynamische spelprogramma zorgt ervoor dat ieders talent tot zijn recht komt. Verschil in opleiding, kunde of handigheid van de deelnemers is niet belangrijk. Iedereen is betrokken en actief bezig tijdens dit unieke evenement.

Voorbeeld programma:

13:45 uur Ontvangst op locatie
14:00 uur Speluitleg en uitleg over de bestemming van de fietsen
14:15 uur Een spel met als inzet jullie gereedschap
14:45 uur De veiling van de onderdelen van de fietsen
15:30 uur Raadsels om extra accessoires te verdienen
16:30 uur Testronde met de gebouwde fietsen
17:00 uur Groepsfoto en prijsuitreiking

Het programma kan worden aangepast aan uw ideale tijden.