Bourgondisch genieten in Maastricht inclusief 18-holes Greenfee in Belgie

Bij dit Bourgondisch Golfarrangement in Maastricht is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een van de sfeervolle hotelkamers
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een 18-holes greenfee bij Golfbaan Mergelhof

Prijs: vanaf € 156,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

Wilt u graag aankomen op donderdag, vrijdag of zaterdag? Dan betaalt u een meerprijs van € 25,00 p.k.p.n.
Voor het golfen geldt er op weekend- en feestdagen een toeslag van € 15,00 p.p.

Wilt u nog een 2e dag golfen informeer gerust naar de mogelijkheden. Geef ook aan op welke dag u wilt golfen en welke starttijd u wenst.

De prijs van dit Bourgondisch Golfarrangement in Maastricht is geldig van 1 maart tot en met 31 oktober 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Bourgondisch Golfarrangement in Maastricht

Verblijf in dit prachtige 4-sterren hotel aan de Maas en kom bourgondisch genieten in het centrum van Maastricht. Het hotel ligt op loopafstand van de highlights zoals de Markt, het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein. Tijdens uw verblijf maakt u ook een uitstapje naar België waar u 1 dag kunt golfen op de 18-holes baan van Golfbaan Mergelhof met een prachtig panoramisch uitzicht!

Sfeervolle hotelkamers & suites

Het hotel beschikt over 41 karakteristieke kamers die ingericht zijn met prachtige houten vloeren, zachte kleuren en elegante kroonluchters. Daarnaast zijn de kamers voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, koffie-en theefaciliteiten en Wi-Fi.  

  • De Comfort kamers zijn stijlvol ingericht met karakteristieke kenmerken zoals bijvoorbeeld een prachtige kroonluchter. De comfort kamers zijn uiterst comfortabel en van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld airco.
  • De Deluxe kamers zijn ruime kamers die stijlvol zijn ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van zachte kleuren. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld airco. 
  • Alle Junior suites zijn ruime en luxe kamers die met elegantie zijn ingericht. Hierbij zijn zachte kleuren en houten vloeren gebruikt. Daarnaast zijn de kamers van alle luxe gemakken als bijvoorbeeld airco voorzien.
  • De 3-persoonskamer is een ruime karakteristieke kamer die stijlvol is ingericht. Deze kamer is perfect voor een verblijf met 3 personen en is van alle gemakken voorzien.
  • De 4-persoonskamer is een ruime, comfortabele kamer die geweldig is ingericht. De kamer heeft karakteristieke kenmerken en is voorzien van alle moderne gemakken.

Ontbijten in het 4-sterrren hotel

In dit 4-sterren hotel is het mogelijk om te genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre.  Voor een lunch of een diner kunt u terecht bij de talloze gezellige restaurants in het bruisende centrum van Maastricht.

Golfbaan Mergelhof

De golfbaan is gelegen in het hart van de Euregio tussen Henri-Chapelle, Aix-la-Chapelle, Luik en Maastricht. De uitzonderlijke geografische ligging tussen België, Duitsland en Nederland geeft de club al haar internationale charme.

Tevens ligt het op een oud landgoed dat van 1991 tot 1997 is omgevormd tot een hotelcomplex, een restaurant en een 18-holes Par-72 golfbaan, die harmonieus in het landschap past. Weg van alle drukte van de straten kan men de sportieve uitdaging aangaan met veel natuurlijke obstakels en tegelijkertijd genieten van prachtige uitzichten in dit landschap.