All in Feestarrangement – Te gek bedrijfsfeest in Limburg

Dit bedrijfsfeest in Limburg is inclusief:

  • Drankenarrangement van 20.00 tot 01.00 uur (bier – fris – wijn – koffie)
  • DJ die de gehele avond muziek verzorgd
  • Heerlijk warm / koud buffet

Prijs: € 69.50 p.p.

Minimum aantal personen voor dit arrangement is 50.

Willen uw gasten na het feest lekker blijven slapen? Dan kan dat uiteraard. Voor de prijs van € 55,00 per persoon inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet (op basis van een 2-persoonskamer).

De prijs van dit bedrijfsfeest in Limburg is geldig tot 31 december 2021.

Feestjes bouwen doen wij al jaren met hart en ziel !

All in Feestarrangement - te gek bedrijfsfeest in Limburg! De zalen op deze locatie zijn in te delen van 25 tot 250 personen en bieden dus veel mogelijkheden. Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg. Het is een perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of afdelingsfeest.

All in feestarrangement

Naar wens zetten wij veel of weinig zitplaatsen klaar, een dansvloer, een bar, extra decoratiemateriaal... Wij regelen voor u een DJ en in overleg met hem bepaalt u de muziek. 70, 80, 90 er jaren..... Wij hebben een "all inn" feestarrangement samengesteld, zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn voor uw bedrijfsfeest en er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.

Feestlocatie op 4-sterren niveau

Elk van onze 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

De kamers
Het hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe en een schrijftafel behoren tot de standaarduitrusting.

Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 18 suites? Voorzien van een kingsize bed, overdekt balkon, minibar, badkamer met whirlpool en aparte douche, zithoek en een aparte toiletruimte.