Boogschieten – Groepsuitje in Gelderland

Bij dit uitje is inbegrepen

  • Onbeperkt Koffie/thee ontvangst
  • Handboogschieten
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 23,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen De prijs van dit groepsuitje in Gelderland is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Lekker boogschieten met je vrienden

Schieten met professionele bogen helemaal in stijl van Robin Hood? Wedstrijd boogschieten tegen je collega's, vrienden of familie. Leer de techniek en doe je best! Leuk als familie-uitje of groepsuitje.

Uitje met leuke activiteiten

Met koffie en thee wordt u ontvangen in ons activiteitencentrum. De groepen worden ingedeeld en de wedstrijden kunnen beginnen. Een handboogschietwedstrijd kan als zelfstandig onderdeel of in combinatie met bijvoorbeeld een curlingtoernooi worden gespeeld. U schiet met professionele bogen, onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt circa 1,5 uur. Na afloop volgt een prijsuitreiking en u ontvangt een ingelijste groepsfoto van het winnende team als aandenken.

wilt u dit uitje combineren met een lekker veluwe buffet of een leuke BBQ? informeer naar de mogelijkheden!

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
7 reviews