Zeildag op een Klipper op de Wadden beleven – al vanaf 55 euro

Bij deze zeildag op de Waddenzee is inbegrepen:

  • Huur schip
  • BTW

Prijs: € 55,00 p.p. op zondag t/m donderdag en € 76,00 p.p. op vrijdag en zaterdag.

Prijs exclusief catering prijzen van BBQ, lunch en drankjes op aanvraag. Zo kunt u uw eigen zeildag samenstellen.
Prijs is gebaseerd op een groep van 25 personen.

Afvaarthavens:

  • Harlingen
  • Makkum
  • Stavoren

De prijzen van deze zeildag op de Waddenzee zijn geldig tot en met 31 december 2020.

Wind en de stromingen, zee en zon

Kom verder en ontdek het geheim van 'De Boekanier'. Zeilen is een fantastische gelegenheid om anderen in een bijzondere omgeving te ontmoeten. Banden weer aan te halen. Relaties op te bouwen of te verdiepen. Samen sportief bezig te zijn. Zeilen brengt u terug naar de dingen die er echt toe doen. Een beetje wind doet wonderen ... In de Waddenzee overheerst de natuur. Dit grootste natuurgebied in Europa is zeer uniek met zijn talrijke zandplaten, banken en zeehonden. Op de Wadden kunt u nog echte eilanden aanlopen, die pas na enige tijd varen opdoemen. Dé manier om dit fantastische natuurgebied te verkennen is natuurlijk per zeilschip. Laat uw tocht bepalen door de wind en de stromingen.

Zeilen met een tweemastklipper

Op de 3 sterren tweemastklipper de Boekanier is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier op de Boekanier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Het programma

09.00 uur
Na een verwelkoming door de bemanning met koffie en Friesche oranjekoek zet het schip koers richting de Waddenzee voor een zeiltocht door dit fantastische natuurgebied. De te zeilen koers wordt niet alleen bepaald door de wind maar ook door de getijden. Deze elementen zorgen ervoor dat iedere zeiltocht op de Waddenzee weer bijzonder is.

12.30 uur
Rond het middaguur zoeken we een mooi plekje om voor anker te gaan, en te lunchen.

Misschien ziet u hier wel zeehonden! Na de lunch zeilen we verder, u zeilt over de zandbanken en door prielen.

16.00 uur
Na deze heerlijke zeiltocht gaat het schip rond 16.00 weer voor anker en wordt een smaakvolle barbecue voor u aan boord bereidt.