Beleef Utrecht met de WhatsApp Experience als bedrijfsuitje

Bij dit bedrijfsuitje in Utrecht is inbegrepen:

  • Kaart van de stad of dierentuin
  • Speluitleg op papier
  • Begeleiding op afstand van een spelbegeleider van Stad Unique

Prijs per team: €52,50 (maximaal 6 personen per team).

Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW.
De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6, bij 2 teams € 12 en bij 3 teams of meer € 18.

De prijs van dit bedrijfsuitje in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2022.

WhatsApp Experience in Utrecht met uw bedrijfsuitje

Met deze moderne speurtocht kom je op plekken waar je normaal niet naar uitkijkt of waar je anders al kletsend voorbij zou lopen. En het leuke aan dit uitje is dat je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie.

Vind de mooiste plekjes in Utrecht

Je ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad of dierentuin samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvang je vervolgens de opdrachten. Je gaat verrassende locaties opzoeken, maakt ter plekke een selfie als bewijs dat je de locatie ook echt gevonden hebt en daarna ontvang je de volgende opdracht. Door dit spel kom je dus op de meest verrassende en leuke plekjes van de stad!

WhatsApp Experience in de dierentuin!

Onze WhatsApp Experience is ook te spelen in de dierentuin. Je wordt op een verrassende manier rondgeleid door een van de samenwerkende parken. Of je nu een abonnementhouder bent of voor het eerst in het park komt: je zult plekjes ontdekken die je verrassen en waarvan je het bestaan niet vermoedde! Te spelen in: Dierenpark Amersfoort, Burgers' Zoo te Arnhem, Ouwehand Dierenpark Rhenen, Artis in Amsterdam, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Wildlands Adventure Zoo in Emmen.