Dinnershow Groeten uit Holland in het theater in Breda

Bij deze dinnershow in Breda is inbegrepen:

 • Ontvangst om 19.00 uur
 • Aanvang show om 19.30 uur
 • Gehele avond show en entertainment
 • 4-gangen diner

Prijs:

 • Zaalplaats € 61,40 per persoon.
 • Kinderticket: € 29,95

Drankarrangement is € 17,50.
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit bier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show.
Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Deze dinnershow is te boeken voor de volgende data:
2 juli 2021.

De prijs van deze dinnershow is geldig tot en met 2 juli 2021.

Dinnershow Groeten uit Holland in Breda

De dinnershow Groeten uit Holland is een zeer vermakelijk meezingfestijn met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse Popgeschiedenis. 3 Vocalisten brengen prachtige liedjes uit de oude doos, afgewisseld met nostalgische hits, Nederpop en feestnummers. Een compleet avondje uit met lekker eten en top entertainment.

Fantastisch avondje uit met Hollandse Feestklassiekers

We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag!

Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!

De artiesten die optreden tijdens de Groeten uit Holland Dinnershow, zijn geen onbekenden in het vak:

Louisa Verwoert is backing vocal van bekende artiesten en ze heeft 3x op het nationaal Songfestival opgetreden.

Harold Verwoert is al jaren werkzaam als zanger en presentator, na zijn start in het theater met Jeans presenteerde hij later programma’s voor RTL4, SBS6 en omroep Max. Ook treedt Harold Verwoert op in onze dinnershow “That’s Entertainment”

Ingrid Simons, is natuurlijk de moeder van Eva Simons. Ze is niet alleen daarvan bekend, maar zij heeft ook de oorspronkelijke titelsong van GTST ingezongen en ze is bekend van het spelprogramma ‘Ik Hou van Holland’. Naast dit is zij ook backing vocal bij o.a. De Toppers en is Ingrid de zangeres van de liedjes “Luv U More” en “Rainbow in the Sky” van dj Paul Elstak.

Data voor deze dinnershow in het theater in Breda

2 juli 2021.

De avond begint op 19.30 uur en duurt tot 23.30 uur.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
3 reviews
 • 9
  Annet van Lopik

  Dinershow was fantastich, gelijk al een gezellige sfeer, leuke meezingers en heerlijk 4 gangen diner

 • 9
  Jur S

  Geslaagde avond voor een goede prijs! Leuk ontvangen en we hadden een top plek in de zaal. De gemiddelde leeftijd lag een stuk hoger dan dat wij waren maar dit nam niet weg dat we er met zijn alle 1 groot feest van hebben gemaakt. Beperkte keuze in het menu maar wel kwalitatief erg lekker. Een drankarrangement voor 17.50pp wat perse met 2 personen moet vonden we wat overdreven dus de consumpties los betaald, wat uiteindelijk prima was! Personeel had het duidelijk naar zijn zin en dit loont in de sfeer. Kortom; een aanrader voor mensen die wel van een Nederlands feestje houden!

 • 9
  Anoniem

  We hebben een supergezellige avond gehad. Gezelligheid en lekker eten! Mede dankzij de entertainers, die waren zo enthousiast dat het aanstekelijk werkte!