Bedrijfsuitje VR Moordspel – Los jij de moord op tijdens deze dinnergame?

Bij dit Bedrijfsuitje VR Moordspel in Giethoorn is inbegrepen:

  • Virtual reality moordspel
  • Soep naar keuze
  • Eigen burger of salade samenstellen
  • Dessert
  • Warme consumptie naar keuze

Prijs: € 35.00 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

De prijs van dit Bedrijfsuitje VR Moordspel in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen

Murder at first degree in Giethoorn

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu. 

Burgers en Grill in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers&Grill leuke varianten als High burger, Beer&Burgers en een burgerproeverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, VR-moordspel of een escapegame.

Programma

U wordt ontvangen in ons eetcafe in Giethoorn met een consumptie naar keuze (exclusief). Aansluitend wordt het menu aan u overhandigd, waarop u uw eigen Luxe Hamburger of Salade samenstelt. Vervolgens krijgt u uitleg van het Virtual reality moordspel en speelt u de eerste ronde van het moordspel.

Na afloop van de eerste ronde wordt de soep naar keuze, mosterd of tomatensoep geserveerd. De tweede ronde van het moordspel begint als de soep genuttigd is. Aansluitend aan de tweede ronde wordt het hoofdgerecht, Build Your Own Burger of salad geserveerd.

De derde ronde van het spel wordt afgesloten met een Dame blanche of 3 bollen schepijs van Carte d’Or. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel.

U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze