Bedrijfsuitje VR Moordspel – Los jij de moord op tijdens deze dinnergame?

Bij dit Bedrijfsuitje VR Moordspel in Giethoorn is inbegrepen:

  • Virtual reality moordspel met keuze uit Hotelmoord of Casa di Dinero
  • Soep naar keuze
  • Eigen burger of salade samenstellen
  • Dessert

Prijs: € 39,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

De prijs van dit Bedrijfsuitje VR Moordspel in Giethoorn is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen

Murder at first degree in Giethoorn

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu. 

Burgers en Grill in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programma

U wordt ontvangen in ons eetcafe in Giethoorn met een consumptie naar keuze (exclusief). Aansluitend wordt het menu aan u overhandigd, waarop u uw eigen Luxe Hamburger of Salade samenstelt. Vervolgens krijgt u uitleg van het Virtual reality moordspel en speelt u de eerste ronde van het moordspel.

Na afloop van de eerste ronde wordt de soep naar keuze, mosterd of tomatensoep geserveerd. De tweede ronde van het moordspel begint als de soep genuttigd is. Aansluitend aan de tweede ronde wordt het hoofdgerecht, Build Your Own Burger of salad geserveerd.

De derde ronde van het spel wordt afgesloten met een Dame blanche of 3 bollen schepijs van Carte d’Or. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel.

U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze