Bedrijfsuitje in Spakenburg – Zeilen op een botter

Dit bedrijfsuitje is inclusief

  • Ontvangst met eenvoudige Lunch
  • Bezoek Museum ’t Vurhuus of de Spakenburgse Visafslag
  • Schippersborrel met haring
  • Borrelhapjes tijdens het varen
  • Onbeperkt consumptie
  • Barbecue en/of visbakken

Prijs: € 85,00 p.p. exclusief BTW. Start arrangement: 12.00 uur Einde arrangement: 19.00 uur Minimum aantal personen voor dit arrangement 12. De prijs van dit bedrijfsuitje is geldig tot en met 31 december 2021.

Zeilen op een botter

Zeilen op een botter van Botterevents.nl is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor bedrijfsuitjes, relatiedagen of om gewoon eens lekker uit te waaien met personeel.

Het programma van dit bedrijfsuitje

12.00 uur: Bezoek aan de visafslag/Markt 13.00 uur: Ontvangst in \'t Schippershuys met een eenvoudige lunch. 13.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen. 13.45 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen. 14.00 uur: Schippersborrel met verse haring. 15.00 uur: Borrelhapjes. Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties. 16.45 uur: Aankomst in de haven van Spakenburg. 17.00 uur: Begin van de barbecue in ons restaurant \'t Schippershuys en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven. 19.00 uur: Einde arrangement

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review