Bedrijfsuitje in Giethoorn – Creatieve workshops!

Dit Workshop arrangement is inclusief:

  • Een workshop naar keuze
  • 1x Een Lunch, high tea of diner

Prijs is afhankelijk van de keuze workshop en de catering keuze.

De prijs van dit arrangement i geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Creatief Bedrijfsuitje in Giethoorn

Ontdek Giethoorn op een creatieve manier met onze workshops! Kies uit verschillende mogelijkheden zoals een workshop schilderen, mozaïeken of klompen pimpen. Combineer dit met een heerlijke lunch, high tea of diner in ons gezellige restaurant. Een perfecte manier om uw bezoek aan Giethoorn uit te breiden met een leuke en leerzame activiteit.

De Workshops

Schilder workshop:
In een leuke en ontspannen sfeer wordt u wegwijs gemaakt in de schilderswijzen van Bob Ross of Jenkins. U maakt onder professionele begeleiding een eigen schilderij of vormt samen met uw familie of collega’s één groot schilderij. (1,5 uur).

Mozaïek workshop:
De kleine felgekleurde steentjes vormen de ingedriënten voor een leuke middag, waarbij u een bloempot omtovert tot en Mexicaans potje. (ca. 1 uur)

Sieraden maken:
Sierlijk of sportief, het maakt niet uit. Uw eigen smaak en kleur verwerken in een leuke ketting, oorbel of armband. (ca. 1½ uur)

Zeepkettingen maken:
De nieuwe trend uit het sieraden maken ontstaan. Zeepvormen, kralen, lint, schelpen, u kunt het allemaal combineren tot een mooie en lekkergeurende ketting. (1,5 uur)

High tea, lunch of Diner

Geniet van een culinaire ervaring in combinatie met één van onze workshops! Onze koks bereiden met veel zorg een heerlijke High Tea, lunch of diner voor u, terwijl u zich verdiept in één van onze workshops. Laat u inspireren en geniet van een gezellige en smaakvolle dag bij ons in Giethoorn!