Ballonvaren – een unieke ervaring dat u moet beleven!

Dit arrangement is inclusief:

  •   Ballonvaart van ongeveer 1 uur
  •   Een champagnedoop na de landing
  •   Vervoer terug naar de opstijglocatie
  •   Verzekering tijdens de ballonvaart
  •   Een ballonvaart certificaat als leuke herinnering

Prijs: € 159 p.p. 
Indeling van het aantal passagiers per luchtballon wordt uitdrukkelijk door de piloot gedaan, uitgezonderd zijn tickets met een betaalde voorkeurstoeslag.

De prijs van deze Ballonvaart is geldig tot en met 31 december 2023.

Een unieke ervaring in de lucht

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enig gezelschap. De specialist in ballonvaren in Nederland, maakt deze droom werkelijkheid. Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest, een huwelijksaanzoek, een origineel relatiegeschenk, een ballonvaart cadeaubon of een hoofdprijs. Hier bent u steeds aan het goede adres!

Het Avontuur

Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en de windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal is te voorspellen.

Elke ballontocht is anders en dus is elke vaart een unieke ervaring. Al weet de piloot met zijn kaarten, op papier en elektronisch via een GPS, zijn ervaring en zijn oriëntatie vermogen natuurlijk wel altijd haarfijn uit te leggen waar de heteluchtballon zich bevindt. Een ballonvaart avontuur begint op vele locaties in Nederland. Deze aanbieder heeft namelijk 26 vaste opstijglocaties in heel Nederland.

Zorgeloos ballonvaren

Dankzij de strikte voorzorgsmaatregelen kunt u zich overgeven aan het onbezorgde genieten. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven boven het verstilde landschap van Nederland.

Deze aanbieder biedt onvergetelijke heteluchtballon ervaringen in elk seizoen. Uiteraard is de zomer bij de meeste mensen favoriet, maar in de winter zijn er ook fraaie ballonvaarten te ervaren. De verzamel tijden van onze ballonvaarten vinden altijd plaats twee uur voor zonsondergang en in de ochtenduren altijd binnen twee uur na zonsopkomst. Het weerbeeld is op die tijden het meest stabiel. In de winterperiode vertrekken de luchtballonnen ook overdag, omdat de weerssituatie wegens het ontbreken van thermiek dit technisch mogelijk maakt.

Arrangement beoordelingen

9.3
Superb
3 reviews