Avondje uit in Breda met de Kerstshow – Kom in Kerstsferen met deze heerlijke Dinnershow

Bij deze kerstdinnershow is inbegrepen:

 • Ontvangst om 19.00 uur
 • Aanvang Kerstshow om 19.30 uur
 • Kerstshow gedurende de hele avond
 • 4-gangen diner

Prijzen:
Kerstshow op 19, 24, 25, 26 december 2020

Zaalplaatsen: € 71,40 p.p.
Balkonplaatsen: € 66,40 p.p.

Drankarrangement is € 17,50 per persoon (voor kinderen van 8 t/m 11 jaar is de prijs € 12,00)
Een drankarrangement houdt een onbeperkte keuze uit jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port in.
Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. 

Let op: het is alleen te boeken voor de gehele tafel en de prijs is berekend per persoon. Het is dus niet mogelijk om voor de helft van uw tafelgenoten een drankarrangement te boeken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het eind van de avond.

Handig om te weten!

Rolstoeltoegankelijk
De Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalide-toilet. Let er bij het kopen van de tickets op dat de balkons niet rolstoeltoegankelijk zijn, u zult dan dus zaalplaatsen moeten reserveren.

Kindertickets
De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. De Avenue biedt een avondvullend programma dat tot circa 23.30 uur duurt. Houdt u er rekening mee dat u tijdens de show niet kunt rondlopen door de zaal. Voor de kleinste bezoekers (kinderen 8 tot 12 jaar) hebben wij een kindermenu. Dit bestaat uit soep, frietjes met een snack naar keuze en een dessert. Zij krijgen 50% korting op de reguliere plaats.

Overnachten
Wilt u na de dinnershow niet meer naar huis rijden maar lekker een nachtje slapen in een 4-sterren hotel, gelegen op zo’n 500 meter van het theater, ook in hartje Breda? Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van deze speciale Kerst Dinnershows zijn geldig van 19 tot en met 26 december 2020.

Kerstshow in Breda

In de maand december leven we toch allemaal wel een beetje toe naar de heerlijke kerstdagen. Daarom bieden wij in de maand december een heerlijke Kerstshows

Vanaf 19 december tot en met 26 december 2020 zijn de Kerstshows weer te zien in het theater-restaurant in Breda. Ook tijdens de kerstdagen zelf zijn er shows!

Avondje uit en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst. 

Kerst-dinnershow

De Kerst-dinnershow is elk jaar weer een grote happening met zang, dans, humor en natuurlijk... de kerstman! Een onvergetelijke avond uit met vrienden, familie, collga's of als bedrijfsuitje. 

Onder het genoet van een overheelijk 4-gangendiner neemt de cast u mee naar een magisch winter wonderland waar onze vocalisten alle grote kersthits zullen zingen. Alles wat u hoeft te doen is zitten en genieten van deze kerstshow. 

In de sfeer van de roaring 20's zetten wij een prachtige kerstshow voor u neer. De wereld van de decadente feestjes, de onbereikbare liefde en Charleston spektakel. Dit in de sfeer van kerst, terwijl u geniet van een heerlijk diner. Geïnspireerd op de film 'The Great Gatsby' en met verrasende interacties met 'A Touch of Christmas'. Misschien komt de kerstman zelfs nog langs... 

Een kerstdinnershow voor jong en oud. Professionele cast, getalenteerde zangers, prachtige danseressen, veel kostuums en wisselingen, glitters en veren, jaren 20 stijl en een goede dosis kerst! Welkom bij 'The Great Gatsby Christmas Dinnershow'. 


Speeldata 2020

19 december
24 december
25 december
26 december

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
14 reviews
 • 8
  Anoniem

  Een aanrader! Leuke show en lekker eten

 • 8
  H van Gaveren

  Goed hotel met lekker eten , en een leuke voorstelling.

 • 8
  Anoniem

  Goed georganiseerd eten was lekker.

 • 9
  Krystian

  Van a tot z goed geregeld.

 • 8
  Sjaak Bruggeman

  Leuke show en prima bediening. Zeer de moeite waard.

 • 7
  JF Klumpers

  Het was een leuke avond. Hoewel erg druk heeft de bediening prima werk geleverd, we kwamen niets tekort! Ook achter de schermen is goed gewerkt: het eten smaakte goed. De leuke show was leuk en werd met veel enthousiasme uitgevoerd.

 • 9
  Anoniem

  Alles prima geregeld! Heerlijk hotel, mooie stad. Show was erg leuk, goeie sfeer, zeker voor herhaling vatbaar

 • 10
  Nico zonne

  Top zangers, echt ongelofelijk goed. Bedienend personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig.

 • 7
  Anoniem

  mooie show. Werd wel goed geschonken, mag wat minder. Eten was goed, personeel moest wel erg hard lopen en dat is niet zo leuk om naar te kijken

 • 6
  Belinda Schnelle

  Bediening was heel aardig. Het eten was lekker. De show was matig. De zaal veel te vol. Te weinig sfeervolle kerstversiering.

 • 9
  Eef Appel

  We hebben de show twee maal bezocht. We zijn ook tweemaal goed in de Kerstsferen gekomen. Het 4-gangen diner was uitstekend. Volgend jaar weer!!

 • 9
  Alex draayers

  Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

 • 9
  Anoniem

  Geweldig arrangement. Leuke show en diner uitstekend verzorgd. Ook het drank arrangement is aan te bevelen.

 • 9
  Tanja Looije

  Was een heel goede show, gegeven door 5 artiesten. Bedienend personeel was heel correct. Eten was van goede kwaliteit. Kortom prijs/kwaliteit verhouding is prima.