Avondje genieten van de 3JS en overnachten in Egmond aan Zee

Bij dit 2-daags arrangement met live optreden van de 3JS is inbegrepen:

  • Zaterdag 16 oktober 2021
  • Live optreden 3JS
  • Koude en warme buffetten
  • Onbeperkt Hollands drankenarrangement
  • 1 Overnachting
  • 1x Een ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad en sauna’s

Prijs: € 139,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag Zeezicht kamer is € 22,50 per nacht.

Dit 2-daags Arrangement met een fantastische avond met de 3JS is alleen te boeken met aankomst op zaterdag 16 oktober 2021.

Live optreden van de 3JS en nachtje slapen aan de kust

Op zaterdag 16 oktober 2021 kunt u een avond genieten van een live optreden van de 3JS. Tijdens de bijzondere akoestische show geniet u van heerlijke koude en warme buffetten en tijdens de show zijn de drankjes (Hollandse bar) inbegrepen. Na deze bijzondere avond overnacht u in het hotel en geniet u 's morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Genieten van een Top artiest

Deze nieuwe show van de 3JS brengt de populaire Volendamse band terug naar de basis. Het akoestisch spelen. De 3JS spelen hun nieuwe show op de manier zoals ze 20 jaar geleden in de kroegen begonnen zijn. Mensen vermaken met 2 gitaren en 3 stemmen. Samen met een bassist en toetsenist spelen de 3JS in deze akoestische show eigen nummers en Engelstalige klassiekers uit het akoestische genre. 

Jan Dulles, Jaap Kwakman en het kersverse bandlid Robin Küller kijken ernaar uit om een prachtige muzikale show voor u neer te zetten op zaterdag 16 oktober 2021.

Heerlijk strandhotel

Dit hotel ligt in het prachtige, natuurrijke duingebied van Egmond. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 100 meter afstand en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Het hotel beschikt over standaard 2-persoonskamers. Op deze kamers zijn 2 bedden, een toilet, ligbad en/of douche, telefoon, LED tv en balkon of terras aanwezig. Naast deze kamers zijn er ook met zeezicht waar u dan een kleine toeslag voor betaalt.

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.