ALL-IN Hollands themafeest op de Veluwe – super bedrijfsuitje

Bij deze ALL-IN Hollandse avond is inbegrepen:

  • Ontvangst met oranjebitter en bitterballen
  • Uitgebreid Hollands stamppottenbuffet
  • Vlaflip toetje
  • Ik hou van Holland spelshow
  • Naborrelen met Hollandse muziek
  • Drankjes All-in (Hollands gedestilleerd) van 18.00 tot 23.30

Prijs: € 75,00 p.p. Vanaf 20 personen mogelijk. De prijzen van dit ALL-IN Hollandse avond arrangement zijn geldig tot 31 december 2022.

All-in Hollandse avond

Tijdens deze op en top Hollandse avond geniet u met uw collega\'s all-in op de Veluwe. De gehele avond staat in het teken van Holland! U wordt ontvangen met oranjebitter en bitterballen, een heerlijk stampottenbuffet, Hollandse kennisquiz en als afsluiting swingen op Hollandse muziek. De gehele avond zijn de drankjes van de Hollandse bar inbegrepen.

Programmavoorbeeld

18.00 uur Ontvangst met oranjebitter en bitterballen 18.30 uur UitgebreidHollandse stamppottenbuffet, met als afsluiter een Hollands vlaflip toetje. 20:30 uur Start Ik hou van Holland spelshow 22.30 uur Einde spel en start van een gezellige naborrel met prachtige Hollandse muziek 23.30 uur Einde Hollandse avond

Voor ieder wat wils

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!