ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn – inclusief drankjes

Dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn is inclusief:

 • Aanvang arrangement 10.00 of 13.00 uur
 • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
 • Rondvaart van 1 uur of een 3 uur varen met een kano en/of fluisterboot
 • Buffet OF BBQ
 • 2 uur vrij drinken (Hollandse bar)
 • Vrij gebruik Mini Bowling
 • Vrij gebruik van de activiteiten op de locatie

Prijs: € 53,50 p.p.
Voor kinderen is de prijs € 27,50 p.p.
Vanaf 4 personen te boeken.
Duur programma is 5 tot 5,5 uur.

Een buffet is alleen mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

De prijzen voor dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn zijn geldig tot 31 december 2021. Geef bij uw reservering de keuzes in het arrangement door.

ALL-IN Familiearrangement

Dit arrangement kunt u starten om 10.00 of 13.00 uur en begint met een ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok. De rondvaartboot meert aan voor een tocht van 1 uur. U stapt uit bij de kerk in het centrum van Giethoorn, daar heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken. Vervolgens wandelt u weer naar het eetcafé, waar u gezellig aan de borrel (inclusief) kunt en geniet van een buffet of barbecue. 

Het pittoreske Giethoorn

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! 

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

Sfeervolle locatie aan het water

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en speelzolder

Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van de gezelschapsspellen, speelzolder, omheinde speeltuin, air hockey en mini bowling.

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews
 • 7
  j hoekert

  Lekker gegeten , leuke boottocht , goed geregeld

 • 8
  Anoniem

  Op wat kleine miscommunicatie, denk aan: andere boot geregeld toch niet doorgekomen, maar wel direct opgelost. Was alles goed. Wat aangeboden werd, dat kreeg je. wij hadden een BBQ in ons arrangement. hier was meer dan voldoende van aanwezig. Alles was keurig en schoon.

 • 9
  Lubbert Kramer

  Wij hebben genoten van de barbecue, en ook van de rest. Wij zullen dit zeker aanraden bij anderen.

 • 8
  Corrie de Vries

  Wij hadden het arrangement, uur varen en bbq. De vaartocht was erg leuk en de bbq zeer goed verzorgd. De ligging is ook prima, maar als je iemand bij je hebt die slecht ter been is wel heel ver lopen. Het is handig om behalve het adres vd locatie ook aan te geven welk adres je het beste in kan geven ivm parkeren. Ook een wandelroute hoe je bij de accomodatie komt zou een goede investering zijn.