ALL-IN Familieweekend in Giethoorn – Toegang tot Dierenpark Amersfoort, Bowlen en Tafelgrillen

Dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn is inclusief:

 • Aanvang arrangement 10.00 of 13.00 uur
 • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
 • Rondvaart van 1 uur OF 3 uur varen met een kano en/of fluisterboot
 • Buffet 1 OF BBQ 2
 • 2 uur vrij drinken (Hollandse bar)
 • Vrij gebruik van de activiteiten op de locatie

Prijs: € 57,50 p.p.
Voor kinderen is de prijs € 45,00 p.p.
Vanaf 4 personen te boeken.
Duur programma is 5 tot 5,5 uur.

Een buffet is alleen mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

De prijzen voor dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn zijn geldig tot 31 december 2023. Geef bij uw reservering de keuzes in het arrangement door.

ALL-IN Familiearrangement

Dit arrangement kunt u starten om 10.00 of 13.00 uur en begint met een ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok. De rondvaartboot meert aan voor een tocht van 1 uur. U stapt uit bij de kerk in het centrum van Giethoorn, daar heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken. Vervolgens wandelt u weer naar het eetcafé, waar u gezellig aan de borrel (inclusief) kunt en geniet van een buffet of barbecue. 

Het pittoreske Giethoorn

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! 

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinaire invulling en activiteiten

Buffet 1

Een buffet bestaande uit een groene- en huzarensalade, huisgemarineerde spareribs, balletjes in satesaus, kippendij in kerriesaus en een stoofpotje van vis. Het buffet wordt geserveerd met 2 soorten groenten en 2 soorten aardappelgarnituur.
Vooraf worden broodplankjes geserveerd.

BBQ 1
Een variatie van hamburger, braadworst, gemarineerde sparerib en kipsaté. Geserveerd met diverse koude sauzen, satésaus, friet en een groene salade.
Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.

Rondvaart:
U maakt een rondvaart door Giethoorn en omgeving onder begeleiding van een gids.

Wij kunnen rekening houden met alle (di)eet wensen mits vooraf bekend.

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews
 • 7
  j hoekert

  Lekker gegeten , leuke boottocht , goed geregeld

 • 8
  Anoniem

  Op wat kleine miscommunicatie, denk aan: andere boot geregeld toch niet doorgekomen, maar wel direct opgelost. Was alles goed. Wat aangeboden werd, dat kreeg je. wij hadden een BBQ in ons arrangement. hier was meer dan voldoende van aanwezig. Alles was keurig en schoon.

 • 9
  Lubbert Kramer

  Wij hebben genoten van de barbecue, en ook van de rest. Wij zullen dit zeker aanraden bij anderen.

 • 8
  Corrie de Vries

  Wij hadden het arrangement, uur varen en bbq. De vaartocht was erg leuk en de bbq zeer goed verzorgd. De ligging is ook prima, maar als je iemand bij je hebt die slecht ter been is wel heel ver lopen. Het is handig om behalve het adres vd locatie ook aan te geven welk adres je het beste in kan geven ivm parkeren. Ook een wandelroute hoe je bij de accomodatie komt zou een goede investering zijn.