ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn – inclusief drankjes

Dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn is inclusief:

 • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
 • Rondvaart van 1 uur
 • Vrije tijd voor een wandeling door Giethoorn
 • Buffet OF BBQ
 • 2 uur vrij drinken (Hollandse bar)
 • Vrij gebruik van de activiteiten op de locatie
 • Duur: 5 tot 5,5 uur.

Prijs: € 46,50 p.p.
Voor kinderen is de prijs € 25.00 p.p.
Vanaf 4 personen te boeken. Een buffet is mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

In combinatie met fluistervaart:
Eventueel is het mogelijk de rondvaart van 1 uur te vervangen door een fluistertocht van 2 uur

De prijzen voor dit ALL-IN Familiearrangement in Giethoorn zijn geldig tot 31 december 2021.

ALL-IN Familiearrangement

Dit arrangement kunt u op ieder gewenst tijdstip starten. Het begint met een ontvangst met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok. De rondvaartboot meert aan voor een tocht van 1 uur door Giethoorn. U stapt uit bij de kerk in het centrum van Giethoorn, daar heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken. Vervolgens wandelt u weer naar het eetcafé, waar u gezellig aan de borrel (incluisef) kunt en geniet u van een buffet of barbecue. 

Het pittoreske Giethoorn

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! 

Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand.

Sfeervolle locatie aan het water

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen . Als één van de weinige restaurants beschikt het Eetcafe over een speeltuin, speelzolder. De brasserie beidt u een uitgebreide lunch en a la carte kaart aan en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Op de locatie zijn ook activiteiten te doen als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (Een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews
 • 7
  j hoekert

  Lekker gegeten , leuke boottocht , goed geregeld

 • 8
  Anoniem

  Op wat kleine miscommunicatie, denk aan: andere boot geregeld toch niet doorgekomen, maar wel direct opgelost. Was alles goed. Wat aangeboden werd, dat kreeg je. wij hadden een BBQ in ons arrangement. hier was meer dan voldoende van aanwezig. Alles was keurig en schoon.

 • 9
  Lubbert Kramer

  Wij hebben genoten van de barbecue, en ook van de rest. Wij zullen dit zeker aanraden bij anderen.

 • 8
  Corrie de Vries

  Wij hadden het arrangement, uur varen en bbq. De vaartocht was erg leuk en de bbq zeer goed verzorgd. De ligging is ook prima, maar als je iemand bij je hebt die slecht ter been is wel heel ver lopen. Het is handig om behalve het adres vd locatie ook aan te geven welk adres je het beste in kan geven ivm parkeren. Ook een wandelroute hoe je bij de accomodatie komt zou een goede investering zijn.