Relatiedag op de Veluwe – E-scooter & Segway rijden en afsluiten met een Wildproeverij

Dit arrangement is inclusief:

  • 1x Veluwe Lunch
  • Segway & E-scooter Tocht met gids
  • Onderweg een activiteitenprogramma
  • Veluweproeverij

Prijs: € 112,50 p.p. op basis vanaf 10 personen De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Relatiedag op de Veluwe

Wilt u een spetterend uitje aanbieden aan uw relaties? Kom naar de Veluwe voor het rijden op de e-scooter en segway met onderweg leuke activiteiten. Eenmaal weer terug kunt u genieten van een heerlijke Veluweproeverij.

Veelzijdige evenementenlocatie

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Programma

12.00 uur: Ontvangst met een Veluwe lunch 13.00 uur: Op pad met de Segway en e-scooter over de Veluwe. Tijdens de tocht wordt u regelmatig geïnformeerd door de begeleider over de Veluwe. Onderweg worden er verschillende leuke activiteiten gedaan zoals:
  • handboogschieten
  • tangram puzzel maken
  • lopende A
Ook verzorgen wij en een drankje en een hapje op een unieke locatie! 16.00 uur: Terugkomst bij Polysport voor een Veluweproeverij (diner) en een drankje (op nacalculatie). 18.00 uur: Einde