Actief uitje in de Weerribben voor 4 personen met keuze uit 2 programma’s

Bij dit actieve uitje voor 4 personen is inbegrepen:

Middagprogramma 12:00 uur

  • Kop soep naar keuze met royale tosti
  • The Bomb
  • The Battle of Paasloo
  • Een uitgebreide borrelgarnituur

Prijs: € 47,50 p.p.

Afternoonprogramma 15:00 uur

  • Een uitgebreid borrelgarnituur
  • The Bomb
  • The Battle of Paasloo
  • Barbecue  1

Prijs € 57,50 p.p.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf minimaal 4 personen.

De prijzen van dit actieve uitje in de Weerribben zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Plezier voor vier - Actief dagje uit

Beleef een leuke (mid)dag uit met uw gezin, familie of vrienden in Paasloo. Een leuke afwisseling van indoor en outdoor activiteiten, lekker eten en gezellig samenzijn in een prachtige omgeving.

Middagprogramma

12.00 uur
De dag begint in het restaurant in Paasloo met een lunch plank

12.45 uur
De tafel wordt vrijgemaakt en wordt the Bomb voorbereid. Een virtueel spel waarbij je in duo’s tegen elkaar speelt om zoveel mogelijk bommen binnen 30 minuten onschadelijk te maken. Als dat gelukt is, gaat u de strijd met uw angsten aan door een ronde The plank of fear te spelen.

13.30 uur
Als de strijd gestreden is begint de volgende battle: The Battle of Paasloo.

The battle of Paasloo bestaat uit 2 gedeeltes. Eerst krijgt u instructie in het boogschieten met de archery tag bogen, gevolgd door 2 rondes Arrow Battle (op elkaar schieten) en daarna kunt u bijkomen tijdens een ronde klootschieten (2 kilometer).

16.00 uur
De middag wordt afgesloten met een drankje naar keuze (exclusief) en een uitgebreid borrelgarnituur.

Afternoon programma

15.00 uur
De dag begint in het restaurant in Paasloo met een drankje naar keuze (exclusief) en een uitgebreide borrelgarnituur.

15.45 uur
De tafel wordt vrijgemaakt en wordt the Bomb voorbereid. Een virtueel spel waarbij je in duo’s tegen elkaar speelt om zoveel mogelijk bommen binnen 30 minuten onschadelijk te maken. Als dat gelukt is, gaat u d e strijd met uw angsten aan door een ronde The plank of fear te spelen

16.30 uur
Als de strijd gestreden is, begint de volgende battle: The Battle of Paasloo

The Battle of Paasloo
The battle of Paasloo bestaat uit 2 gedeeltes. Eerst krijgt u instructie in het boogschieten met de archery tag bogen, gevolgd door 2 rondes Arrow Battle (op elkaar schieten) en vervolgens kunt u bijkomen tijdens een ronde klootschieten (2 kilometer).

19.00 uur
De dag wordt afgesloten met een Barbecue 2 of een drie gangen menu

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, bieden wij u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.