Actief Stadsspel – Speel Empire City Game in Utrecht

Bij deze city game in utrecht is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • 1 consumptie en versnapering
  • GPS Smartphones
  • Portofoons
  • Leuke prijs voor het beste team

Prijzen:
12 – 19 personen € 27,50 p.p. exclusief BTW
20 – 29 personen € 25,50 p.p. exclusief BTW
30 – > personen € 23,50 p.p. exclusief BTW

Minimum aantal personen is 12.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale te betalen, kunt u ook reserveren met minder deelnemers!

De prijs van deze City Game in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

Empire City Game

Maak in Utrecht kennis met het Empire City Game: een uitdagend spel dat Europa razendsnel verovert. Geen zin in een standaard spelprogramma in de stad? Deze virtuele game is hypermodern, waarbij teambuilding voorop staat. U kunt kiezen voor het Monopolyspel of het Misdaadspel.

Hoe werkt het Empirespel?

Maak uw borst maar nat! Hoe werkt het Empirespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS smartphones en portofoons mee

Op uw smartphone ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Grote Kerk is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een typisch Utrechts café.