Pannenkoeken Boot in Den Bosch

Bij de Pannenkoeken Boot in Den Bosch is inbegrepen:

  • Vaart van 1.5 uur
  • Tijd 16:30 tot 18:00 uur
  • Foto moment
  • Onbeperkt pannenkoeken eten tijdens de vaart

Prijs:
Volwassenen: € 29,50 per persoon
Kinderen: € 25,00 per persoon (tot 12 jaar)

Deze rondvaart is te reserveren vanaf minimaal 20 personen.

De prijs van de Pannenkoeken Boot in Den Bosch is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje - Pannenkoekenboot in Den Bosch

Kom eens lekker pannenkoeken eten aan boord van de “Pannenkoekenboot ’s-Hertogenbosch”. Al generaties lang is het eten van pannenkoeken het leukste diner voor jong en oud. En nu kan dat ook terwijl u vaart in en om Den Bosch! Aan boord kunt u onbeperkt pannenkoeken eten, met als dessert een heerlijk ijsje. Graag verwelkomen we u op het aanlegsteiger aan de St. Janssingel op de Dommel, nabij het centraal station in ’s-Hertogenbosch. De vaartocht is speciaal voor groepen, heb je ies leuks te vieren kom dit dan vieren aan bood van onze pannenkoekenboot.

Tijdens het varen op de Ertveldplas kunnen ook de kleinere “kapiteintjes” samen met de Kapitein een stukje varen. Een mooi fotomoment voor op verjaardagsfeestjes.

Handig om te weten

Contant betalen aan boord en pinnen is mogelijk.

U kunt aan boord in de bar alleen drankjes bestellen en dit dient contant afgerekend te worden.

Er is geen airco aan boord.

Kleine honden zijn toegestaan die op schoot kunnen (geen toeslag). Grote honden zijn niet toegestaan.

Rolstoelers kunnen mee, mits het geen elektrische rolstoel is. LET OP: dit moet u dan wel bij de reservering aangeven!

Genieten aan boord

De Ouwe Dirk is het nieuwste schip en heeft een maximum capaciteit van 80 personen en natuurlijk kunt u ook op dit schip gebruik maken van alle consumpties en buffetten. Het is voorzien van een aangepast toilet en heeft een gezellige bar aan boord. 

Wanneer wij buiten ‘s-Hertogenbosch varen kan het bovendek uitgeklapt worden. Het schip straalt een nostalgische sfeer uit en aan boord waant u zich in het jaar 1912. Of u nu kiest voor een rondvaart of een dagtocht-privé of avondtocht met diner, een mooie sfeervolle vaartocht is gegarandeerd.

We vertrekken met de Ouwe Dirk vanaf de Dommel aan de St. Janssingel en vervolgen onze route over de verbindingsrivier de Dieze.

Op onze rondvaart ‘s-Hertogenbosch route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door ‘s-Hertogenbosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting de Ertveldplas . Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. 

De route die gevaren wordt is St. Janssingel, citadel, de oliemolen, het oude handelscentrum: de Smalle Haven, Ertveldplas en St. Janssingel.

 

Arrangement beoordelingen

7.0
Superb
1 review
  • 7
    Anoniem

    Pannenkoeken waren goed, vaarroute viel tegen