8-uurs Vergaderarrangement op een Kasteel in het centrum van Drenthe

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe is inclusief:

  • Gebruik van plenaire vergaderruimte
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Om 10:45 uur voor een Break: even ontspannen met koffie of thee en huisgemaakte zoetigheden
  • Uitgebreide Kasteellunch (inclusief bijbehorende dranken)

Prijs: € 49 p.p.
Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Drenthe is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderlocatie in Coevorden

Op zoek naar een unieke locatie voor u zakelijke bijeenkomst? Dit 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel. Een sfeervolle locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

Hotelfaciliteiten

In het hotel is er gekozen voor een informele sfeer, de lobby is ingericht als huiskamer en gaat naadloos over in de inrichting van ons restaurant. Tevens is er gekozen voor een mix van hedendaags vormgegeven meubels in een oud Kasteel maar wel met een klassieke touch door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout, leer en marmer. Inchecken doet u bij niet aan een formele balie, maar gewoon aan een bureau in de gezellige huiskamer. Wij houden optimaal rekening met uw persoonlijke voorkeur, zo wordt bijvoorbeeld de inhoud van de minibar geheel op uw wensen afgestemd.

In Kasteel Coevorden staat de gast centraal. Dit ziet u ook terug in de menukaart, we hebben een grote varieteit aan mogelijkheden van een informele Kasteelburger tot een 5-gangen diner. In de lounge, de Don Jon, treft u de Kasteleinkaart met een mix van klassiek en modern eten. High Tea wordt hier gewoon naast hamburgers en salades geserveerd. In het restaurant kunt u kiezen voor een meergangen menu waarbij de setting wat formeler is. U kunt ook kiezen voor een persoonlijk verzorgd menu van onze chef-kok. We ontvangen u dan graag in de setting van private dining in één van onze ruimtes.

Bijzonder vergaderen

Ons Kasteel is de ultieme omgeving voor miniconferenties, vergaderingen en besloten business meetings. Natuurlijk zijn daarbij allerlei combinaties mogelijk, eerst vergaderen, en dan lekker eten in ons restaurant of in een aparte kamer, wij organiseren het graag voor u. Ook kunt u na uw presentatie of meeting gebruik maken van onze kookstudio, onder de bezielende leiding van onze chefkok samen met uw collega’s of clienten koken en eten, een bijzondere ervaring voor iedereen. Wij beschikken over audiovisuele apparatuur in de meeste van onze ruimtes.

Hierbij kunt u gebruik maken van alle prachtige zalen die het Kasteel rijk is. De capaciteit van onze 11 zalen varieert tussen de 2 en 150 personen.