8-uurs vergaderarrangement op een Chateau in Heemskerk

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement op een Chateau is inbegrepen:

  • Zaalhuur plenaire ruimte
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  • Snoepjes, blocnotes en pennen
  • Flip-over en beamer met scherm (of LCD-scherm)
  • Gebruik van vergaderkit
  • Ochtend break met zoete verwennerij en middagbreak met hartige hapjes en 1 frisdrank p.p.
  • Lunch

Prijs: € 70,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement op een Chateau  is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen in een Chateau

Op zoek naar een unieke locatie voor uw volgende bijeenkomst? Op ons landgoed bevinden de vergaderzalen zich in een historisch kasteel en kunt u in ons hotel overnachten gelegen op hetzelfde landgoed. Een locatie met meer dan 750 jaar historie voorzien van alle moderne gemakken.

Vergaderen op een historisch chateau in Heemskerk. Wij heten u van harte welkom op ons landgoed. De groene kasteeltuin en de prachtige zalen geven uw collega's extra inspiratie tijdens de bijeenkomst. Even weg van kantoor en in een andere omgeving laat de creativiteit weer omhoog komen.

Inspirerende vergaderlocatie

Wilt u op een unieke plek uw (management)training houden, uw jaarvergadering organiseren, een product lanceren of uw medewerkers en/of relaties verwennen met een mooie avond uit met goed eten en drinken? Dan ons Chateau bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet.

Het kasteel beschikt over prachtige stijlkamers, die acht (8) tot 130 personen kunnen herbergen. In verschillende combinaties is een maximale capaciteit van 480 gasten mogelijk.
Een locatie met meer dan 750 jaar historie, voorzien van alle moderne gemakken zonder dat het karakter van het gebouw is aangetast. In onze kasteeltuin kunt u genieten van de rust en de groene omgeving. Ook een ontspannen wandeling op ons landgoed behoort tot de mogelijkheden

Overnachten in ons hotel

Op 500 meter loopafstand van het Chateau bevindt zich ons hotel dat beschikt over 65 hotelkamers. Het is niet mogelijk om op het kasteel te overnachten.

Comfortabel overnachten in een groene omgeving
Wakker worden in het hotel is uitgerust ontwaken in het groen. Schuif de gordijnen wagenwijd open en neem even de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht op het omliggende landgoed van Chateau Marquette. Daarna verwelkomen we je graag voor de perfecte start van de dag: ons uitstekend verzorgde ontbijt. Makkelijk bereikbaar in de driehoek Amsterdam-Alkmaar-Haarlem, aan de rand van het Noord-Hollands duingebied. Een plek met een unieke sfeer.

Het hotel kent 3 type kamers:

Economy kamers:
deze kamers bevinden zich op diverse plaatsen in het hotel en beschikken of een Frans balkon of een raam dat geopend kan worden. Deze kamer heeft de douche in het bad.

De luxe kamers:
deze kamers zijn recent (2019/2023) geheel gerenoveerd en bevinden zich aan de parkeerplaats/tuin zijde (voorzijde van het hotel). Deze kamers heeft een inloopdouche en comfortabele, luxe bedden.

Superiour kamers:
deze kamers zijn recent (2019/2023) geheel gerenoveerd en bevinden zich aan de vijver zijde (achterzijde van het hotel). Deze kamer heeft een inloopdouche en coco-mat bedden (de rolls royce onder de bedden).

Alle hotelkamers beschikken over:
flatscreen tv • gratis wifi • zithoekje • koffiemachine en waterkoker • roomservice • zachte handdoeken • shampoo, badmuts, naaisetje, etc.