8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht

Dit 8-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Wereldse koek en snoepjes
  • Brainfood
  • Lunch KonneKt food court
  • Gekoeld en gezuiverd tafelwater
  • Gebruik van beamer, scherm, wifi en flipover
  • Trainerskit met onder andere stiften, naamkaartjes, post-its, potloden en plakband

Prijs: € 66,25 p.p.
Al vanaf 2 personen.

Optioneel bij te boeken:

  • Borrel ter afsluiting € 9,75 p.p. Inhoud: 2 drankjes per persoon en een borrelgarnituur van de chef.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug - Wereldse gastvrijheid.

Op zoek naar een geschikte zaal voor uw conferentie? Met maar liefst 25 vergaderzalen is er altijd een geschikte ruimte voor uw vergadering, training of congres. De vergader- en conferentiezalen zijn verdeeld over 2 unieke gebouwen; voormalig Missiehuis Sint Jan en het voormalige Klooster Cenakel. Beide gebouwen zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten van nu, maar hebben de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger weten te behouden.

Congres en Vergaderzalen

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit zijn vanzelfsprekend aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen.

Buiten Vergaderen

Op zoek naar inspiratie tijdens uw bijeenkomst? Neem uw deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes geven een hele andere dynamiek dan tijdens een binnen vergadering of training. Daarnaast stimuleert het buiten zijn de hersenen én bevordert het de creativiteit. Het buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

In onze bostuin zijn meerdere locaties die u kunt reserveren voor een buitenbreak. Alle plekken bevinden zich op slechts enkele minuten wandelen van onze panden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels of poefjes tot handige mobiele stoeltjes inclusief schrijftafeltje. Combineren kan natuurlijk ook. Goed om te weten: de buitenbreaklocaties bieden veel ruimte waardoor wij eenvoudig een 1,5 meter opstelling voor u kunnen realiseren.