8-Uurs Vergaderarrangement in Amsterdam – Vergaderen in het centrum van de stad

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Amsterdam is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • Plenaire zaal
  • Flipover, notepads, pennen, mintjes
  • Koffie, thee, water en handfruit gehele dag onbeperkt
  • Gezonde ochtendsnack en een hartige middagsnack met een frisje
  • Diverse Lunch, inclusief water en sappen

Prijs vanaf € 60 p.p. 

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Prijzen kunnen nu iets verschillen in verband met de geldende Corona maatregelen. Op basis van uw wensen kijken we graag naar de mogelijkheden en prijzen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen op een unieke plek in Amsterdam

Op zoek naar een unieke plek in Amsterdam om te vergaderen? Het hotel heeft 8 moderne board- en meetingrooms, waarvan 5 zalen op de 18e verdieping. Inspirerende brainstormsessies, effectief vergaderen of een ontspannen training, wij denken graag mee om de meeting compleet te maken.

Vergadering of evenement combineren met een break? Ga voor een culinaire lunch of diner bij Floor17.

De Zalen

Het hotel heeft 5 spectaculaire Skylounges op de 18e verdieping. Hier vergadert u op hoog niveau met uitzicht over de stad. Herkent u alle hoogtepunten van Amsterdam vanuit de vergadertafel? 

Alle zalen hebben veel daglicht, en zijn daarnaast voorzien van WiFi. 

Naast Floor 17 beschikken we ook over een event ruimte op de 17e verdieping en een enorme Rooftop op de 19e verdieping! Beide geheel felxibel in te zetten en te gebruiken voor een creatieve break of een special event; borrel, feest, foodstand diner, BBQ, modeshow, release party etc.

Verder denken we graag graag mee om uw dag tot een succes te maken en werken we samen met veel verschillende partners om dit tot realiteit te maken!

Yoga sessie, workshop, silent disco, entertainment, actieve activiteit, niks is te gek!

Het hotel

Dit 4-sterren hotel in Amsterdam is direct gelegen aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het indrukwekkende gebouw vind je op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een perfecte verbinding naar zowel het centrum als luchthaven Schiphol. Wakker worden met spectaculair uitzicht over Amsterdam? Overnacht in één van de 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers.