8 uurs Vergaderarrangement- incl teambuildingsactiviteit op Nova Zembla

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 2 x Vergaderbreak met wat lekkers
  • 1 x Sandwichlunch
  • Zaalhuur
  • Pennen en blocnotes
  • Koffie, thee, ijswater en limonade in de zaal
  • 1dagdeel teambuildingsactiviteit op Nova Zembla

Prijs vanaf € 140,- p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van dit 8 uurs vergaderarrangement inclusief teambuilding is geldig tot en met 31 december 2021.

8 uurs vergaderarrangement inclusief teambuilding op Nova Zembla

Het arrangement bestaat uit een compleet verzorgde dag in IJmuiden, met een activiteit bij het prachtige Nova Zembla.

l en de meeste meetingzalen. Hier zal een actieve activiteit plaats vinden welke de samenhorigheid binnen een team of gezelschap ten goede zal komen!

Vergaderen in IJmuiden

Ons hotel heeft veel te bieden voor u als zakelijke gast. Met het strand op 150 meter afstand is ons hotel de ideale locatie om te vergaderen én om te ontspannen. Wij beschikken over 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor meerdaagse vergaderingen, inclusief diner en overnachting(en).Wij beschikken over diverse vergaderarrangementen. Bij ons kunt u uw evenement of meeting aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op ons dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow. Door het grote en verschillende aanbod van zalen kunnen wij voor zowel kleine als grote groepen een onvergetelijk evenement verzorgen.

Overnachten

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. Geniet van een verblijf in een van onze 28 classic kamers, 100 superior kamers, 16 suites en 2 superior suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een ruim bureau, badkamer met douche en/of bad, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WiFi. In een aantal kamers hebben wij in hoogte verstelbare bedden.

Restaurant Chefs Food and Drinks

Tijdens een heerlijke lunch of diner bij Chefs Food and Drinks kijk je uit over de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport. Terwijl je geniet van het uitzicht combineert het Chef’s! team lokale specialiteiten met spannende smaken. Bij Chefs staan we voor: Open kitchen, No secrets. We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Je kan een kijkje nemen in onze open keuken, waar we je graag met passie vertellen over de bereidingswijze van de gerechten. Voor de optimale beleving wordt de finishing touch van de gerechten, aan tafel gegeven door een échte chef!

Nova Zembla

Bij het strand van IJmuiden aan Zee en direct aan het Kennemermeer ligt ons paviljoen Nova Zembla. Door de informele, gezellige sfeer en het no-nonsense concept van het paviljoen voelt iedereen zich hier meteen thuis. Geen mix met andere groepen, je eigen strandpaviljoen voor een dag.