8-uurs vergaderarrangement – Vergaderen op een Hoeve bij de Veluwse bossen

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee met een huislekkernij
  • Gebruik van flip-over, beamer en scherm
  • 2 dagdelen gebruik van de vergaderzaal
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater tijdens de vergadering
  • Een uitgebreide lunchbuffet
  • Snoeperijtjes in de zaal (middag)
  • Onbeperkt internet

Prijs € 45,00 per persoon op basis van minimaal 5 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen op een Hoeve in de Veluwe

De locatie is prachtig gelegen in de Veluwse Bossen. Met het station op loopafstand, de A28 om de hoek en 130 gratis parkeerplaatsen zijn wij zeer goed bereikbaar. Met diverse vergaderruimtes zijn er verschillende mogelijkheden voor uw volgende bijeenkomst. Geniet van de rust en plan uw volgende bijeenkomst op onze hoeve.

Vergaderzalen

Veluwezaal
De Veluwe zaal, is een prachtige en ideale plek voor uw vergadering. Het is goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast is deze zaal erg flexibel in het verdelen van zijn ruimtes, er is een mogelijkheid om combinatiezalen te gaan gebruiken of de gehele zaal. Deze ruimtes zijn voor alle soorten vergaderingen / bijeenkomsten beschikbaar, denk aan bruiloften, beurzen, conferenties en presentaties. Voor het reserveren of vragen over de zalen kunt u contact met ons opnemen.

Hendriksbosch
Vergaderen De zaal is bedoeld voor kleinere groepen, het meeste wat in uw arrangement zit wordt in deze zaal verzorgd. voor een eventuele lunch zullen wij een plaats vrij maken in ons restaurant/brasserie. Bij de vergaderruimte zit ook nog een stukje buitenterras waar gebruik van kunt maken. Weetje Deze zaal heeft zijn naam te danken aan een dam dat plaats vind tussen Nunspeet en Elspeet. Deze dam is ontstaan rond 1871.

Willemsbosch
Vergaderen De Willembosch zaal ligt in het midden van de onze Veluwzaal en is ook meteen een van de ruimere zalen. U kunt hier prima in alle rust uw vergadering of bijeenkomst laten plaats vinden. Daarnaast beschikt u nog over een buiten terras. Weetje De Willemsbosch heeft zijn naam te danken aan de prachtige heide dat aan de rand van Nunspeet ligt.

Zandenbosch
Deze zaal heeft iets wat anderen niet hebben, hier zit standaard een beamer en een scherm in. daarnaast beschikt u over een goede geluidsinstallatie. Weetje Zandenbosch zaal heeft zijn naam te danken aan het grote stuk bos wat tegenover ons hotel bevind.

Culinair genieten bij Brasserie 14

Wees van harte welkom bij Brasserie14 voor een heerlijke lunch, een zakelijke kop koffie, een gezellig taartje, een goed glas wijn of een eerlijk diner. De verse ingrediënten zorgen voor pure smaken in alles wat wij serveren. De goede service met passie voor het vak maakt uw bezoek onvergetelijk. Kom langs, beleefen geniet! Ook als u geen hotelgast bent bij Hotel de Hoeve van Nunspeet ontvangen wij u vanzelfsprekend graag bij Brasserie 14.