8-uurs vergaderarrangement – Luxe vergaderen

Dit 8-uurs vergaderarrangement aan Zee is inclusief:

  • Huur van Havenzaal met uitzicht op Oude Haven
  • Gebruik van wifi, digitale flipover, papieren flipover
  • Schrijfblokjes met pen voor iedere deelnemer
  • Koffie,thee, water en handfruit
  • Lunchbuffet in restaurant Cristó

Prijs: € 57,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs voor dit 8-uurs vergaderarrangement aan Zee is geldig tot en met 31 december 2023.

8-uurs vergaderarrangement in Zeeland

8 uur vergaderen in Zeeland doet u met dit 8-uurs vergaderarrangement. Aan de Oude Haven, in het historisch hart van Zierikzee, voelt iedereen zich thuis. Het hotel staat voor kwaliteit, rust en geborgenheid. 

De Zalen

  • De Havenzaal: Majestueus kijkt de Havenzaal uit over de binnenhaven van Zierikzee. Statig en toch ook warm. Wat bij binnenkomst als eerste opvalt is de schitterende vloerbedekking. Het ontwerp ‘Papillon’ van de Franse modeontwerper Christian Lacroix –voor Mondragon op maat en kleur gestyled – draagt bij aan het unieke karakter van de ruimte. Met 80 m2 biedt de Havenzaal ruimte aan vergaderingen tot ongeveer 25 personen, (zakelijke) bijeenkomsten tot 50 personen, diners van 30 tot 60 personen en recepties tot wel 100 personen. Het kan allemaal. Natuurlijk hebben wij bijbehorende audiovisuele middelen voor u ter beschikking.
  • De Heerenkamer: Onder de nok, in het historische ‘torentje’ treft u de Heerenkamer aan, waar natuurlijk ook dames welkom zijn. Donker gebeitste spanten en sporen dragen bij aan de geborgenheid die deze ruimte uitstraalt. Overdag en ’s avonds doet de Heerenkamer dienst als de lounge voor onze hotelgasten, met een keur aan kranten, tijdschriften en boeken. Echter voor kleinere besloten gezelschappen is de Heerenkamer ook regelmatig beschikbaar voor private dining tot ongeveer 20 personen. En dan bent u een avond ‘heer of dame’ en zit u met uw gezelschap wel heel bijzonder te genieten van de verrichtingen van onze chef.

Culinair genieten

Mondragon beschikt over een restaurant en een bistro waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. 

  • Het restaurant: De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. U loopt via de rijtuiggroene deur naar binnen waar u verwelkomd wordt. Neem plaats aan een van de mooie tafels en laat de avond als een warme deken over u heen komen. U bent in goede handen.  Natuurlijk komt u ook voor het hoge culinaire niveau dat de chef en zijn team elke avond opnieuw weer weten waar te maken.
  • De Bistro: Naast grote broer restaurant Cristó is deze Parijse bistro een stukje ‘vrai Paris’ in Zierikzee. Van klassiekers als charcuterie en rillettes tot steak tartare en canard à l’orange, het is tout hier aanwezig. Maar ook een salade met geitenkaas en Iberio ham, een zacht gepeperde uiensoep en entrecote-frites