8 uurs Vergaderarrangement in de stad Breda – Locatie ligt direct naast het station

Bij dit 8 uurs Bourgondisch vergaderarrangement in Breda is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee, water en koekjes
  • 1 Dag zaalhuur
  • Koffie, thee, water tijdens de bijeenkomst
  • Mintjes, koekjes, fruit, zoete lekkernijen, een smoothie, een sweet break en een hartige break
  • 1x een Lunch a la chef 
  • Wifi
  • Flipover en stiften
  • Beamer en scherm
  • Schrijfpapier en pennen

Prijs: € 57,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8 uurs Bourgondisch vergaderarrangement in Breda is geldig tot en met 31 december 2021.

Vergaderen en Bourgondisch genieten in de stad Breda

Voor een training of vergadering in het centrum van de stad is Breda wellicht een goede optie voor uw volgende bijeenkomst. Deze locatie beschikt over 12 zalen en is gelegen direct naast het station maar beschikt ook over een eigen parkeergelegenheid.

Eet als break in ons restaurant Puur. Strek de benen tijdens een wandeling door de stad of relax in onze kamers. Niemand kent Breda beter dan ons team. Op en top Brabantse gastvrijheid! 

Vergaderzalen

Het hotel heeft een totale vergaderoppervlakte van maar liefst 640m2. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van draadloos internet. De verschillende ruimtes zijn door middel van flexibele, geluidsdichte wanden te combineren tot de ideale grootte voor uw gezelschap. Alle audiovisuele middelen zijn vanzelfsprekend op aanvraag beschikbaar. Een echte aanrader is een afsluitend diner in restaurant Puur. Het à la carte restaurant van het hotel biedt een uitdagende combinatie tussen lekker en gezond eten.

Overnachten in het gezellige Brabant

Wij beschikken over 88 luxe ingerichte hotelkamers, waaronder Standaard en Deluxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruim bureau, moderne badkamer met bad en douche, airconditioning, kluis en televisie.

Standaard kamer
De Standaard kamers hebben een oppervlakte van 25m2 en beschikken over een ruime badkamer met bad en daarin een douche. De Standaard kamers bevinden zich in de vleugel van het sfeervolle voormalige postkantoor.

Deluxe kamer
De Deluxe kamers hebben een oppervlakte van 25m2. Kenmerkend voor de Deluxe kamers zijn de houten vloeren, de frisse moderne inrichting en de comfortabele werkplek met koffie en theefaciliteiten. De Deluxe kamers bevinden zich in de moderne Apollo vleugel.