6-daagse Gezinsvakantie in Renesse – Genieten aan de Zeeuwse Kust

Het arrangement is inclusief:

  • 5x overnachting in een Appartement 
  • Gratis gebruik van zwembad, sauna, fitness en Wi-Fi
  • Gratis gebruik van bewaakte parkeerplaats
  • Gratis gebruik van handdoeken

Prijs: € 590,00 per appartement met maximaal 4 personen

U kunt er ook voor kiezen om dit arrangement voor 7 nachten te boeken. De kosten zijn dan € 795,00 per appartement. 

Het arrangement is niet boekbaar tijdens de feestdagen, Kerst, Oud & Nieuw, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Fronleichnam en niet in de maanden Juli en Augustus.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten met het hele gezin

Een perfecte plek om tot rust te komen met uw gezin is Renesse in Zeeland. Hier kunt u lekker ontspannen aan het strand en toch zijn er mogelijkheden voor verscheidene activiteiten. In dit arrangement kunt u onbeperkt gebruik maken van het zwembad, de sauna en fitnessmogelijkheden. Daarnaast kunt u het hotel makkelijk met de auto bereiken en is er een bewaakte parkeerplaats voor u om gebruik van te maken. U verblijft in een appartement die geschikt is voor maximaal 4 personen, geschikt dus voor de hele familie! 

Activiteiten rondom het hotel

Het hotel is zeer gunstig gelegen voor tal van uitstappen. Zwemmen in de Noordzee of wandelen over het kilometers lange strand en de uitgestrekte duinen. Prachtige fietstochten door de duinen en over geheel Schouwen-Duivenland. U kunt de prachtige historische stad Zierikzee bezoeken of een excursie naar de stormvloedkering met “Waterland Neeltje Jans”. Daarnaast zijn er veel activiteiten voor avonturiers, zoals: surfen, zeilen, paardrijden, tennis, vissen enz.

Overnachten in een appartement

De appartementen bestaan uit een woonkamer met kitchenette, 1 of 2 aparte slaapkamers, grote badkamer met bad, terras of balkon. Tevens beschikken alle appartementen over een slaapbank zodat ze eventueel ook voor 5 of 6 personen beschikbaar zijn.