5-daagse Mini Vakantie in het Brabantse Mill – Ontdek de omgeving

Bij deze 5-daagse Mini Vakantie is inbegrepen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje en een regionale specialiteit
  • 4 Overnachtingen
  • 4x Uitgebreid ontbijt
  • 2x Heerlijk 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
  • 1 Dag fietshuur
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

Prijs: vanaf € 288 p.p. op basis van een 2-persoonskamer met douche.
Exclusief toeristenbelasting á € 2 p.p.p.n.

De prijs van deze Mini Vakantie is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek de Brabantse natuur

Pak uw spullen en trek er even 5 heerlijke dagen op uit in eigen land! Met de Mini Vakantie geniet u van 4 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, twee heerlijke 3-gangen à la carte diners en één dag fietshuur. Zo kunt u de veelzijdige omgeving van het hotel op een ontspannen manier verkennen!

Maak gebruik van de hotelfaciliteiten

Dit sfeervolle hotel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekend weg. Voor ontspanning hoeft u niet ver te zoeken. Geniet van een onvergetelijke ervaring op de luxe BLUE Wellnessboot, welke direct naast het hotel ligt. U vindt hier ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon.

Ook heeft het hotel een fitnessruimte en kunt u vele verschillende activiteiten in de buurt ondernemen. Aan het eind van de dag bent u van harte welkom in Restaurant London Street voor een culinair diner, bereid met seizoensgebonden producten.

Natuurrijke omgeving

Het hotel is gelegen ten midden van een omgeving aan prachtige natuur. Vanuit hier zijn eindeloze fiets- en wandeltochten te maken. Voor stedelijk vertier kunt u uitwijken naar de bruisende stad Nijmegen of ’s-Hertogenbosch. Ontdek wat de Brabantse natuur allemaal te bieden heeft. Het zal u nog doen verbazen!